Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mircea Badea a primit un SMS, in direct, in timpul emisiunii. L-a citit si nu i-a venit sa creada: Fake news

B1 B1,
Mircea Badea a primit un SMS, in direct, in timpul emisiunii. L-a citit si nu i-a venit sa creada: Fake news

Mircea Badea a primit, in timpul emisiunii Sinteza zilei, un SMS in care i s-a semnalizat faptul ca tocmai citise un Fake news. Mesajul venise de la Serban Nicolae, senator PSD. Ce stire. continuă pe B1

Mircea Badea a dat lovitura. A castigat zeci de milioane

Mircea Badea este recunoscut pentru reactiile sale acide, pentru comentariile taioase la adresa autoritatilor, dar si pentru micile sale escapade, cand vine vorba de pariurile sportive. Se pare insa ca de data asta avut si noroc castgand o suma frumusica. Mircea Badea a dat lovitura la pariurile sportive Mircea Badea este unul din cei mai .

Mircea Badea il vrea pe Dorian Popa la inchisoare. Realizatorul TV stie si de ce creste numarul de infectari cu COVID-19

Mircea Badea a avut o reactie transanta dupa ce l-a vazut pe Dorian Popa ca a prestat la o petrecere de la Craiova. Realizatorul TV le-a recomandat autoritatilor, mai in gluma, mai in serios, sa-l condamne la.

Mircea Badea acuza site-ul Antenei 3 ca a dat un fake news chiar despre el: Acest articol este un exemplu bun de asa nu

Mircea Badea cere site-ului Antena3. ro sa nu-l mai citeze, dupa ce pe site a aparut un articol din care reiesea ca realizatorul TV cere arestarea lui Dorian Popa. Reprezentanta site-ului televiziunii i-a oferit o replica.

Scandal in timpul emisiunii La Maruta. Iulia Albu, la un pas sa fie concediata!

Au fost momente tensionate in timpul emisiunii La Maruta, dupa ce Iulia Albu l-a acuzat pe Catalin Maruta ca este subiectiv cand alege fotografiile pe care trebuie sa le comenteze designerul. De aici pana la un schimb de vorbe dure nu a mai fost decat un pas.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )