Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, propunere inedita pentru Adi Ursu si Radu Tudor: in 2016 sa traim periculos!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, propunere inedita pentru Adi Ursu si Radu Tudor: in 2016 sa traim periculos!

In pasa editiei de joi a emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei, Mircea Badea le-a propus colegilor lui, Adrian Ursu si Radu Tudor, sa mearga impreuna sa se pozeze langa casa lui Klaus Iohannis, de la. continuă pe Antena3

Tribunalul l-a iertat pe Mircea Badea pentru ca a vorbit despre colonelul Turcelu, dar Turcescu va primi 1 leu daune morale pentru denigrare

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea, care a fost dat in judecata de jurnalistul Robert Turcescu, a fost iertat de instanta ca l-a facut colonel pe colegul de breasla, dupa ce acesta din urma s-a deconspirat ca fiind ofiter sub acoperire.

Mircea Badea, un tatic mandru: Fii-miu si-a luat penthouse si s-a mutat in el

Mircea Badea revine pe Instagram cu o noua fotografie in care protagonist este fiul sau, Vladut. De aceasta data, taticul Mircea Badea se lauda fanilor de pe Instagram ca fiul lui si-a luat penthouse si s-a.

Mircea Badea, dupa The Revenant: DiCaprio e un actor urias

Mircea Badea a vorbit. duminica, in cadrul emisiunii in Gura Presei, despre cel mai recent film al lui Leonardo di Caprio, The Revenant. Di Caprio, care nu a primit Oscar-ul pana acum, este marele favorit pentru.

Mircea Badea: N-are nicio legatura ce s-a intamplat la Colectiv cu coruptia

Tragedia din Colectiv a ajuns in raportul anual MCV. Comisarii europeni au facut legatura directa intre coruptia din tara si moartea celor 63 de tineri. Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura.

Mircea Badea: Sunt dezgustat de oamenii care nu au aflat ca exista telecomanda

Mircea Badea a relatat, miercuri la Antena 3, un dialog pe care l-a avut la coada la supermarket. Eram cu cosul in mana plin cu caserole si stateam la coada. in spatele meu un domn mai mic de inaltime,.

Poza cu care Mircea Badea ii sfideaza norvegieni: Am facut o aroganta. Mama e pe feisbuc, copilul da cu aspiratorul

Mircea Badea a tinut sa anunte, in pasa editiei de marti a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, ca astazi a sfidat serviciile sociale din Norvegia, postand pe contul sau de Instagram o fotografie . mai.

Mircea Badea: E lipsa de creier acuta daca te gandesti ca Procurorul General trebuie sa stea langa mine la stop

Mircea Badea a vorbit, marti, la Antena 3, despre scandalul deplasarilor cu coloana oficiala. Am vazut si eu pe prima pagina in ziare, astazi, ca Bucurestiul ar fi pe locul 5 la ambuteiaje in lume.

Mircea Badea: Sa aplicam aceeasi norma tuturor. Presedintele de ce sa aiba coloana?

Mircea Badea a vorbit, luni, la Antena 3 , despre acuzatiile DNA la adresa fostului ministru de Interne si senatorului Gabriel Oprea. Am inteles ca domnul Oprea a fost abuziv. Eu nu l-am simpatizat niciodata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )