Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, reactie dupa ce Kovesi a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie: Va intra la puscarie

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, reactie dupa ce Kovesi a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie: Va intra la puscarie

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi a anuntat, miercuri seara, ca a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Procurorul sustine ca are. continuă pe Antena3

Mircea Badea, reactie dupa declaratiile lui Mugur Isarescu: A fost nervos. Maine se duce gurul finantelor in Parlament

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa declaratiile acide ale lui Mugur Isarescu. Am vazut ca Isarescu a fost nervos si a facut un fel de pamflet. Astept cu interes sa vad ce se va intampla.

Mircea Badea, din nou in ring. Cine vrea sa se lupte cu omul de televiziune (FOTO)

Mircea Badea este din nou provocat sa intre in ring, dupa bataia fara drept de apel pe care a luat-o de la motociclistul Tedi Emi. Daniel Chirita de la Ultimul trib il provoaca pe realizatorul Antena.

Mircea Badea a rupt tacerea si spune, in sfarsit, ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat acid dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani. Care sunt ofurile?.

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E BOMBA mondena a anului!

Mircea Badea i-a transmis un mesaj foarte dur prezentatoarei TV Andreea Esca, in urma declaratiilor facute de aceasta in cadrul unui interviu, in care a afirmat ca romanii nu mai au aceeasi speranta pentru o vi.

Victor Ponta, reactie dupa ce Olguta Vasilescu a renuntat la functia de ministru al Dezvoltarii: Stie ca a fost lucrata

Lia Olguta Vasilescu renunta la o functie de ministru in Cabinetul Dancila, dupa ce a fost respinsa de patru ori de presedintele Klaus Iohannis. Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce a aflat.

PSD, prima reactie dupa ce Vasilescu a renuntat la postul e ministru: A reusit...! Multumim, Olguta!

PSD are o prima reactie dupa ce Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti seara ca, dupa o discutie cu Liviu Dragnea, a decis sa renunte la functia de ministru al Dezvoltarii. PSD ii aduce un elogiu.

Kovesi, citata la Sectia de investigare a magistratilor, sustinuta de PSD-ALDE, n ziua n care trebuia sa plece la Bruxelles pentru audieri: Se ncearca sa fiu oprita sa ocup functia de procuror european

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi a anuntat, la Europa FM , ca a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Structura a fost infiintata in acest an, dupa modificarea legii de catre coalitia PSD-ALDE.

Kovesi, citata la Sectia de investigare a magistratilor, nfiintata la propunerea PSD-ALDE: Se ncearca sa fiu oprita sa ocup functia de procuror-sef european

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi a anuntat, la Europa FM , ca a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Structura a fost infiintata in acest an, dupa modificarea legii de catre coalitia PSD-ALDE.

Mircea Badea a facut anuntul: Un grup din Parlamentul European se va opune candidaturii lui Kovesi

Liviu Plesoianu a transmis o scrisoare incendiara catre membrii Parlamentului European. Deputatul PSD le-a explicat alesilor europeni problemele din Romania ale lui Kovesi, in incercarea de a o impiedica pe.

Presedintele CCR, reactie dupa ce Cristina Tarcea a afirmat ca au avut o intalnire pe intuneric: Nu comentez declaratiile unor oameni publici

Sefa inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a fost audiata, miercuri, la CSM in actiunea disciplinara declansata de Inspectia Judiciara. Cristina Tarcea a facut declaratii halucinante.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )