Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mircea Badea, reactie dupa ce l-a vazut pe Traian Basescu in timpul discursului Papei la Cotroceni

Playtech Playtech,
Mircea Badea, reactie dupa ce l-a vazut pe Traian Basescu in timpul discursului Papei la Cotroceni

Antipatia lui Mircea Badea fata de fostul presedinte Traan Basescu nu putea sa treaca neobservata nici cu ocazia venirii Papei Francisc in Romania. Cel putin, asa s-a gandit moderatorul Antena 3 atunci cand a a scris o postare in dulcele-i stil caracteristic despre fostul sef de stat, surprins in timpul discurusului de la Palatul Cotroceni [] . continuă pe Playtech

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a avut o reactie acidala adresa Andreei Esca, dupa un interviu pe care prezentatoarea TV l-a dat. Atunci, Esca si-a exprimat nemultumirea fata de felul in care s-au desfasurat lucrurile.

Traian Basescu, replica pentru Rares Bogdan: Am vazut declaratia lui ca va fi seful meu. Sunt un om care nu prea a avut sefi

Senatorul Traian Basescu, viitor europarlamentar din partea PMP, a comentat ironic faptul ca Rares Bogdan a fost propus de liberali ca sef al grupului parlamentarilor romani ai PPE in Parlamentul European,.

Europa Libera: Traian Basescu ar fi recunoscut ca scrisul din notele informative date Securitatii ii apartine

Traian Basescu si-a vazut dosarul de la CNSAS cu doar cateva zile inainte alegerilor europene si ar fi recunoscut ca notele informative olografe ii apartin, spun pentru Europa Libera surse din institutie.

Traian Basescu, despre dosarul sau CNSAS: Nu am de gand sa fac un circ mediatic din el, ci am de gand sa ma judec cat mai repede

Traian Basescu a declarat, referitor la informatiile privind dosarul sau CNSAS trimis Curtii de Apel Bucuresti, ca nu are de gand sa faca circ, ci sa se judece cat mai repede in instanta. El a reafirmat ca nu a vazut inca ce contine dosarul.

Marian Ceausescu sustine ca a fost invitat de Firea la discutii. Reactia lui MIrcea Badea

Marian Ceausescu, cel mai celebru protestatar rezist, spune ca Gabriela Firea l-a invitat la o discutie, dupa ce acestia au avut iar o altercatie in public. Primarul Capitalei sustine ca l-a dat deja in judecata pentru ca s-a simtit hartuita. Marian Ceausescu a declarat razboi total PSD-ului Marian Ceausescu a devenit iar vocal in spatiul [] .

Mircea Badea, catre Dragos Paslaru: Este absolut exclus ca domnul Dragnea sa nu fi stiu de contractul dumneavoastra

Mircea Badea i-a spus lui Dragos Pislaru, la Sinteza Zilei, ca Liviu Dragnea stia cu siguranta de contractul pe care l-a avut firma membrului PLUS cu CJ Teleorman, pentru ca instanta a afirmat ca fostul li.

Mircea Badea: Poporul roman n-a primit ce merita. N-a primit-o pe Turcan, l-a primit pe Ciolacu

Mircea Badea a spus, miercuri, in cadrul emisiunii in Gura Presei, ca si-ar fi dorit ca Raluca Turcan sa fie noul presedinte al Camerei Deputatilor. Ce splendoare ar fi fost ca doamna Turcan sa fie.

Mircea Badea: Pesedeii s-au comportat like bitches. Un spectacol gretos si purulent

Mircea Badea a vorbit, in pasa de la Sinteza Zilei, despre evenimentele recente de pe scena politica, spunand ca atitudinea celor mai multi membri ai PSD i se pare gretoasa. Masura caracterului.

Soc pentru Mircea Badea. Ce i-a propus un deputat USR

Mircea Badea a dialogat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, cu deputatul USR Cristian Seidler. Realizatorul emisiunii in gura presei i-a dat de inteles reprezentantului USR ca ar putea deveni votant al.

Traian Basescu, despre Codruta Kovesi la prezidentiale: Ne-a pacalit pe toti!

Traian Basescu are multe motive sa se simta dezamagit de Laura Codruta Kovesi, avand in vedere ca ea a devenit arma care s-a intors impotriva fostului presedinte. E un fel de-a spune, desigur, insa Basescu o vede acum potrivita pentru alt rol. Cum a devenit Kovesi un simbol al luptei impotriva coruptiei Laura Codruta Kovesi [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )