Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mircea Badea refuza testul COVID, la intoarcerea din vacanta: Am dreptul sa ma intorc in tara mea. Daca nu, merg in exil!

Adevărul Adevărul,
Mircea Badea refuza testul COVID, la intoarcerea din vacanta: Am dreptul sa ma intorc in tara mea. Daca nu, merg in exil!

Realizatorul emisiunii in Gura Presei a declarat ca daca i se va cere sa faca testul COVID la imbarcarea in avionul care trebuie sa-l aduca in Romania, va refuza categoric. Normele anti-COVID cer ca persoanele care vin din zone cu risc epidemiologic au nevoie la intrarea in Romania de un test negativ. continuă pe Adevărul

Probleme pentru Mircea Badea la intoarcerea in Romania: Am dreptul sa ma intorc in tara mea

Mircea Badea ar putea sa aiba probleme la intoarcerea in Romania si asta potrivit noilor norme anti-COVID. Realizatorul emisiunii in gura presei a declarat, joi, la Sinteza zilei, ca daca i se va cere sa faca test la imbarcarea in avionul care trebuie sa-l aduca in tara va refuza.

Mircea Badea, strigat de revolta din vacanta impotriva noilor restrictii anti-Covid-19: Nu-mi fac niciun test. Am dreptul sa ma intorc in tara mea

Mircea Badea se afla in vacanta, motiv pentru care este direct afectat de noile restrictii anti-Covid-19 anuntate de Raed Arafat, in cursul serii de joi. Potrivit sefului DSU, toti cetatenii care revin dintr-o tara aflata in zona galbena vor trebui sa prezinte un test covid-19 negativ si sa intre in carantina zece zile. Mircea Badea .

Cati bani castiga Teo Trandafir cand facea echipa cu Mircea Badea. Adevarul nestiut pana acum

Este celebra, nonconformista si directa, iar toti telespectatorii o admira pentru felul sau sincer de a fi. Teo Trandafir a vorbit despre ce salariu avea pe vremea cand prezenta alaturi de Mircea Badea. Cati bani castiga vedeta Kanal D cand facea echipa cu moderatorul de la in Gura Presei. Adevarul nestiut pana acum tocmai a .

Ce se intampla daca un copil refuza sa poarte masca, din 8 februarie, la scoala. Ministrul Educatiei tocmai a facut anuntul

Semestrul doi al anului scolar 2020-2021 se apropie cu pasi rapizi si, odata cu el, intoarcerea elevilor in scolile din Romania. Ce se intampla daca un copil refuza sa poarte masca, din 8 februarie, la scoala. Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu tocmai a facut anuntul. Este valabil pentru toti elevii, iar parintii trebuie sa stie asta .

Testul COVID pe care ti-l faci acasa si rezultatul il vezi direct pe telefon

Guvernul SUA investeste 231,8 milioane de dolari pentru a creste productia unui test COVID-19 la domiciliu. Producatorul australian Ellume va furniza 8,5 milioane de teste pentru utilizare.

Antrenorul Mircea Rednic, diagnosticat cu Covid-19. Anuntul oficial facut de FC Viitorul

Antrenorul Mircea Rednic a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, astfel ca tehnicianul in varsta de 58 de ani o sa stea in izolare pentru urmatoarele 14 zile. Antrenorul Mircea Rednic, diagnosticat cu Covid-19 Si alti doi oameni din staff-ul echipei FC Viitorul. Aceasta informatie a fost data chiar de catre Gheorghe Hagi, prin intermediul .

Tulpina britanica de coronavirus, responsabila de pana la 20% dintre infectarile de COVID-19 din Paris

Tulpina britanica de COVID-19, considerata mai contagioasa, ar fi responsabila de pana la 20% dintre cazurile de infectare din zona metropolitana a Parisului, a anuntat marti un reprezentant al retelei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )