Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mircea Badea: SRI-ul nu are treaba cu Justitia. E foarte grav ce se intampla

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: SRI-ul nu are treaba cu Justitia. E foarte grav ce se intampla

SRI-ul a dat astazi un comunicat in care a facut niste consideratiuni despre ce s-ar putea intampla cu procesele in curs din Justitie. Cu toata dragostea, nu e treaba SRI-ului sa fac. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Un miliard de euro pentru aparatura de interceptare? Suntem bolnavi mintali?

Mircea Badea a comentat, in editia de miercuri a emisiunii in Gura Presei, informatia conform careia SRI ar avea la dispozitie un sistem de interceptare care valoreaza, in total, peste un miliard.

Mircea Badea: O invidiez pe doamna Ciolos. Iata motivul

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, declara ca o invidiaza pe doamna Valerie Ciolos. De ce? Nu stiam nimic despre dansa. Am vazut doar ca ii place sa cante. ) O invidiez pe.

Mircea Badea: Nu sunt la studio, pentru ca studioul nu mai exista

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a realizat pasa cu emisiunea Sinteza Zilei chiar din platoul Sinteza Zilei, pentru ca studioul emisiunii in gura presei nu mai exista. Nu sunt la studio.

Mircea Badea: Fostul sef al Secret Service spune lucruri pe care noi le-am spus timp de 11 ani

Mircea Badea a prezentat si comentat, in editia de duminica seara a emisiunii in Gura Presei, interviul acordat de fostul sef al US Secret Service regiunea Europa de Est, Darren White, lui Robert.

Mircea Badea: Uriasul aparat de propaganda se manifesta ca la un ordin de zi pe unitate

In acest moment, in spatiul public, uriasul aparat de propaganda se manifesta ca la un ordin de zi pe unitate intr-o singura directie. Care? Justitia inseamna Kovesi, Stanciu si SRI. Oricine nu se.

Mircea Badea: Asistam la un asalt fara precedent impotriva Curtii Constitutionale

Discursul acesta este, dupa parerea mea, un discurs care aduce atingere chiar interesului national, ba poate aduce atingere chiar sigurantei nationale. Discursul conform caruia justitia in Romania inseamna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )