Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mircea Badea: Toti cei care au urlat ani intregi sa se inchida Antena 3, acum sunt Charlie

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Toti cei care au urlat ani intregi sa se inchida Antena 3, acum sunt Charlie

Realizatorul emisiunii in Gura Presei, Mircea Badea, a punctat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, de duminica seara, ipocrizia cu care presa libera si independenta, care a cerut ani la rand inchiderea. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Eu sunt un adversar declarat si militant impotriva ineptiei legii Big Brother

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a explicat, intr-o interventie telefonica in emisiunea La ordinea zilei, ca cei doi autori ai atacului de la Charlie Hebdo sunt nascuti chiar la Paris si .

Je suis Mircea Badea, daca trebuie

N-au trecut doua luni de cand deplangeam ca iar trebuie sa votez raul cel mai mic. Un sentiment destul de raspandit, cel putin in grupul de prieteni intre care gravitez. Am facut-o si ne-a iesit. Cam asa vad lucrurile si cu Je suis Charlie asta, lansat ieri dupa atentatul de la Paris, in semn de solidaritate cu jurnalistii ucisi de doi islamisti extremisti.

CRIZELE TERORISTE DIN FRANTA au luat sfarsit. Toti cei trei atacatori AU FOST UCISI

UPDATE: Puteti vedea IMAGINILIVE cu urmarirea teroristilor de catre autoritatile francezeAvertisment MAE pentru romanii care vor sa calatoreasca in FrantaUPDATE:ATACATORUL din magazinul parizian.

Seful Cultului Musulman din Romania: Condamn terorismul. Cei care provoaca evenimente de o cruzime desavarsita nu pot fi considerati musulmani

Muftiul Cultului Musulman din Romania, Muurat Iusuf, condamna atentatul sangeros comis asupra ziaristilor francezi de la publicatia Charlie Hebdo. Acesta spune ca evenimentele tragice care se desfasoara cu o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )