Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircea Badea: UDMR-ul nu ar trebui sa existe

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: UDMR-ul nu ar trebui sa existe

Mircea Badea si premierul Victor Ponta au dialogat la Sinteza Zilei pe tema fragilei majoritati parlamentare pe care PSD incearca sa o construiasca, cu ajutorul UDMR. Dupa parerea mea, pe care am mai afirmat-o. continuă pe Antena3

Mircea Badea, interviu de colectie cu maestrul Gica Petrescu

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea a prezentat imagini de arhiva cu Mircea Badea din perioada in care acesta realiza show-ul Noaptea tarziu. Este vorba despre un interviu de.

Mircea Badea povesteste o intamplare amuzanta cu Gica Petrescu. Cum a reusit sa salveze prestatia maestrului

Mircea Badea a povestit la Sinteza Zilei o intamplare memorabila cu maestrul Gica Petrescu, la un festival de romante. Regretatul interpret a suferit un mic accident pe scena, insa Mircea Badea a reusit sa.

Mircea Badea, despre USL: De rupt, se rup sigur

Mircea Badea a comentat marti, in cadrul rubricii Citzen Badea din cadrul emisiunii 100 de minute cu Alessandra Stoicescu, subiectul posibilei ruperi a USL. De rupt, se rup sigur. Ca nu se rup acum, ca Ponta.

Mircea Badea: S-a rupt USL, bravo! Si-au batut joc de milioane de oameni!

Realizatorul emisiunii in Gura Presei, Mircea Badea a vorbit despre cel mai in verva divort al momentului, cel al USL-ului. S-a rupt USL, bravo! Si-au batut joc de milioane de oameni! Si macar au facut-o.

Mircea Badea, despre declaratiile lui Antonescu: Mi se parea ca prezenta Vanghelionul

Mircea Badea a comentat cu ironie declaratiile facute marti seara de Crin Antonescu, liderul liberal anuntand iesirea de la guvernare a partidului pe care il conduce. E o seara superba, o seara frumoasa.

Mircea Badea: Jurnalistul care nu spune public de unde incaseaza banii, nu este jurnalist

Realizatorul emisiunii in Gura Presei, Mircea Badea a vorbit despre cei care nu isi declara salariile, facand referire la jurnalisti in general. Jurnalistul, care nu spune public, din ce provin banii pe care.

SINTEZA ZILEI. La multi ani, Mircea Badea! Ce surprize i-au fost pregatite realizatorului Antena 3

Cu ocazia zilei de nastere a lui Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei a avut parte de cateva surprize pregatite de Mihai Gadea. O pereche de pantofi rosii si o palarie care reprezenta un tort au .

Mircea Badea: Vreau ca timpul care ne-a ramas pe aceasta planeta sa conteze

Mircea Badea a sustinut, in ajunul zilei sale de nastere, un scurt si emotionant discurs despre lucrurile din viata sa care il fac sa fie multumit. As vrea sa spun cu multa sinceritatate ca sunt.

Mircea Badea: Vreau ca timpul care ne-a mai ramas pe aceasta planeta sa conteze

Mircea Badea a sustinut, in ajunul zilei sale de nastere, un scurt si emotionant discurs despre lucrurile din viata sa care il fac sa fie multumit. As vrea sa spun cu multa sinceritatate ca sunt.

UDMR-ul, din nou la GUVERNARE. Ar putea prelua doua ministere: Avem semnat un ACORD cu UDMR

UPDATE:UDMR-ul este din nou in carti pentru a intra la guvernare, asta in cazul in care USL-ul se destrama. Potrivit unor surse, UDMR-ul ar urma sa primeasca doua ministere: cel al Culturii sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )