Libnet.ro
UNICEF

17:15

Mircea Badea: Vreau ca timpul care ne-a ramas pe aceasta planeta sa conteze

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Vreau ca timpul care ne-a ramas pe aceasta planeta sa conteze

Mircea Badea a sustinut, in ajunul zilei sale de nastere, un scurt si emotionant discurs despre lucrurile din viata sa care il fac sa fie multumit. As vrea sa spun cu multa sinceritatate ca sunt. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Vreau ca timpul care ne-a mai ramas pe aceasta planeta sa conteze

Mircea Badea a sustinut, in ajunul zilei sale de nastere, un scurt si emotionant discurs despre lucrurile din viata sa care il fac sa fie multumit. As vrea sa spun cu multa sinceritatate ca sunt.

Mircea Badea: Nu permit sa fiu injurat de antonisti

Incepe sa imi devina extrem de antipatic domnul Antonescu, spune Mircea Badea. Ma injura basistii, aia 3 cati mai sunt. Asta inteleg, ca de 10 ani ma ocup cu basistii. Au inceput acum sa ma.

Mircea Badea: Cand am spus ca alea sunt niste salarii scelerate la ASF, aveam dreptate. Cand spune Basescu asta, n-are dreptate

Mircea Badea a comentat joi, in cadrul emisiunii in Gura Presei o parte din afirmatiile lui Traian Basescu, privind pensia sotului Marianei Campeanu si pe tema salariilor de la ASF. Exista macar trei, in.

Mircea Badea: Daca USL-ul livra, ma interesa. Nelivrand nimic, nu ma intereseaza

Mircea Badea a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii in Gura Presei, ultimele decizii de pe scena politica din Romania, referindu-se la evenimentele din cadrul USL. Daca USL-ul livra, ma interesa,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3575 seconds )