Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mircea Diaconu, achitat de Curtea de Apel Bucuresti in dosarul privind conflictul de interese

Hotnews Hotnews,
 Mircea Diaconu, achitat de Curtea de Apel Bucuresti in dosarul privind conflictul de interese

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis joi achitarea lui Mircea Diaconu in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, informeaza Agerpres. CAB a mai hotarat aplicarea unei amenzi administrative lui Diaconu, in cuantum de 1. 000 de lei. continuă pe Hotnews

Mircea Diaconu, achitat pentru conflict de interese.

Fostul ministru al Culturii Mircea Diaconu a fost achitat, joi, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, instanta dispunand ca acesta sa plateasca o amenda administrativa de 1. 000 de lei, relateaza Mediafax. Decizia de astazi nu este definitiva. Citeste si: VIDEO. ANI: Mircea Diaconu NU POATE candida pentru Parlamentul European In calitate de director al Teatrului Nottara, acesta i-ar fi acordat sotiei sale mai multe contracte privind organizarea .

Judecatoarea Lamaita Ciocea, de la Curtea de Apel Bucuresti, a intrat in greva foamei

Judecatoarea Lamaita Ciocea, de la Curtea de Apel Bucuresti CAB), a intrat luni in greva foamei, acuzand conducerea instantei ca nu si-a mai primit salariul si ca intentioneaza sa o mute in mod abuziv la o alta sectie, dupa ce aceea in care lucra a fost desfiintata.

Curtea de Apel Bucuresti a anulat raportul Agentiei de Integritate prin care Remus Cernea a fost gasit incompatibil

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti CAB) au anulat raportul Agentiei Nationale de Integritate ANI) prin care s-a constatat ca Remus Cernea s-a aflat in incompatibilitate, in calitate de deputat si administrator al unei societati comerciale. Decizia nu este definitiva.

Mircea Diaconu a castigat procesul cu ANI. A fost achitat pentru conflict de interese

Fostul ministru al Culturii Mircea Diaconu a fost achitat, joi, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, instanta dispunand ca acesta sa plateasca o amenda.

Mircea Diaconu, la Sinteza Zilei: Am avut incredere ca intr-o zi se va face lumina

Fostul ministru al Culturii, Mircea Diaconu, a fost achitat, joi, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. Cu aceasta ocazie, Mircea Diaconu a acceptat sa acorde un.

Mihai Stoica in ofensiva. Managerul a contestat si la Curtea de Apel Bucurestipedeapsa primita in dosarul Transferurilor

Managerul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, Mihai Stoica, a contestat si la Curtea de Apel Bucuresti pedeapsa de trei ani si patru luni primita saptamana trecuta in dosarul Transferurilor. Instanta a stabilit ca termenul pentru judecarea contestatiei in anulare sa fie pe 21 martie. Aceasta este a doua cerere prin care managerul incearca sa scape de pedeapsa cu inchisoarea.

CAB l-a achitat pe Mircea Diaconu in dosarul in care era acuzat de conflict de interese

Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu a fost achitat, joi, in dosarul in care era acuzat de conflict de interese, potrivit unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti. Decizia poate fi contestata, apelul urmand sa fie.

CAB da, joi, verdictul in dosarul lui Mircea Diaconu privind conflictul de interese.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti se pronunta, joi, in dosarul in care fostul ministru al Culturii, Mircea Diaconu, este judecat pentru conflict de interese. Decizia de astazi nu este definitiva, conform Digi 24. Citeste si: VIDEO. ANI: Mircea Diaconu NU POATE candida pentru Parlamentul European In calitate de director al Teatrului Nottara, acesta i-ar fi acordat sotiei sale mai multe contracte privind organizarea unor spectacole. Procurorii au cerut magistratilor inchisoare pentru Mircea .

Mircea Diaconu a batut ANI, dar tot nu poate candida pentru Parlamentul European

Decizia de joi a Curtii de Apel Bucuresti CAB) prin care Mircea Diaconu a fost achitat, pe fond, pentru conflict de interese nu influenteaza in niciun fel interdictia de a ocupa o functie sau o demnitate.

Mircea Diaconu si-ar putea afla astazi sentinta in dosarul de conflict de interese

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti ar putea anunta joi prima sentinta in dosarul in care Mircea Diaconu este acuzat de conflict de interese. Procurorii au cerut ca actorul sa fie condamnat la inchisoare. Pedeapsa nu va fi definitiva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )