Libnet.ro
UNICEF

08:47

Mircea Diaconu, la Sinteza Zilei: Am avut incredere ca intr-o zi se va face lumina

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu, la Sinteza Zilei: Am avut incredere ca intr-o zi se va face lumina

Fostul ministru al Culturii, Mircea Diaconu, a fost achitat, joi, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. Cu aceasta ocazie, Mircea Diaconu a acceptat sa acorde un. continuă pe Antena3

Conflict PNL-ANI. Liberalii il vor pe Mircea Diaconu europarlamentar. Inspectorii de integritate sustin ca actorul nu poate candida

Mircea Diaconu nu poate candida la alegerile europarlamentare, in urma sentintei de incompatibilitate. Asa au anuntat inspectorii de integritate care au explicat ca, in urma acestei sentinte, Mircea Diaconu nu poate ocupa pana in anul 2015 o functie publica. in replica, liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat ca in situatia invalidarii candidaturii lui Mircea Diaconu pentru europarlamentare PNL va respecta aceasta decizie.

ANI: Decizia Curtii de Apel, in cazul lui Mircea Diaconu, NU este definitiva.

Agentia Nationala de Integritate avertizeaza ca mass-media a lansat prematur informatii conform carora Mircea Diaconu ar fi castigat procesul cu ANI, deoarece decizia CAB nu este definitiva si poate fi atacata cu apel la ICCJ. Avand in vedere informatiile aparute astazi in mass-media, potrivit carora Vicepresedintele Partidului National Liberal, Mircea Diaconu, a castigat procesul cu ANI, pentru corecta si completa informare a opiniei publice, Agentia Nationala de Integritate face .

Mircea Diaconu, achitat pentru conflict de interese.

Fostul ministru al Culturii Mircea Diaconu a fost achitat, joi, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, instanta dispunand ca acesta sa plateasca o amenda administrativa de 1. 000 de lei, relateaza Mediafax. Decizia de astazi nu este definitiva. Citeste si: VIDEO. ANI: Mircea Diaconu NU POATE candida pentru Parlamentul European In calitate de director al Teatrului Nottara, acesta i-ar fi acordat sotiei sale mai multe contracte privind organizarea .

CAB da, joi, verdictul in dosarul lui Mircea Diaconu privind conflictul de interese.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti se pronunta, joi, in dosarul in care fostul ministru al Culturii, Mircea Diaconu, este judecat pentru conflict de interese. Decizia de astazi nu este definitiva, conform Digi 24. Citeste si: VIDEO. ANI: Mircea Diaconu NU POATE candida pentru Parlamentul European In calitate de director al Teatrului Nottara, acesta i-ar fi acordat sotiei sale mai multe contracte privind organizarea unor spectacole. Procurorii au cerut magistratilor inchisoare pentru Mircea .

ANI: Mircea Diaconu NU POATE candida pentru Parlamentul European.

Agentia Nationala de Integritate ANI) a dat publicitatii un raspuns cu privire la o eventuala candidatura a vicepresedintelui PNL Mircea Diaconu pentru Parlamentul European PE). In raspunsul agentiei se arata ca fostul prlamentar si ministru al Culturii nu poate candida, din cauza ca a fost gasit incompatibil printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Mai jos, comunicatul ANI: Avand in vedere informatiile aparute recent in mass-media, potrivit carora Mircea DIACONU, .

VIDEO. ANI: Mircea Diaconu NU POATE candida pentru Parlamentul European.

Agentia Nationala de Integritate ANI) a dat publicitatii un raspuns cu privire la o eventuala candidatura a vicepresedintelui PNL Mircea Diaconu pentru Parlamentul European PE). In raspunsul agentiei se arata ca fostul prlamentar si ministru al Culturii nu poate candida, din cauza ca a fost gasit incompatibil printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Citeste si: Mircea Diaconu va fi cercetat de ANI pentru abuz in serviciu la Teatrul Nottara Documentul mai arata ca decizia .

BEC nu il poate lamuri pe Mircea Diaconu cu privire la o posibila candidatura la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu nu a primit un raspuns din partea BirouluiElectoralCentral privind o posibila candidatura la alegerile europarlamentare dupa ce iCCJ a constatat incompatibilitatea sa in 2012. Diaconu a.

Mircea Diaconu, achitat de Curtea de Apel Bucuresti in dosarul privind conflictul de interese

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis joi achitarea lui Mircea Diaconu in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, informeaza Agerpres. CAB a mai hotarat aplicarea unei amenzi administrative lui Diaconu, in cuantum de 1. 000 de lei.

Crin Antonescu: Am luat act de comunicatul ANI in cazul lui Mircea Diaconu. Se va retrage de pe lista pentru europarlamentare

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca a luat act de comunicatul ANI in cazul candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare, iar liberalii vor actiona in consecinta, relateaza.

Mircea Diaconu a batut ANI, dar tot nu poate candida pentru Parlamentul European

Decizia de joi a Curtii de Apel Bucuresti CAB) prin care Mircea Diaconu a fost achitat, pe fond, pentru conflict de interese nu influenteaza in niciun fel interdictia de a ocupa o functie sau o demnitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )