Libnet.ro
UNICEF

01:05

Judecatoarea Lamaita Ciocea, de la Curtea de Apel Bucuresti, a intrat in greva foamei

Adevărul Adevărul,
Judecatoarea Lamaita Ciocea, de la Curtea de Apel Bucuresti, a intrat in greva foamei

Judecatoarea Lamaita Ciocea, de la Curtea de Apel Bucuresti CAB), a intrat luni in greva foamei, acuzand conducerea instantei ca nu si-a mai primit salariul si ca intentioneaza sa o mute in mod abuziv la o alta sectie, dupa ce aceea in care lucra a fost desfiintata. continuă pe Adevărul

Judecatoarea Lamaita Ciocea (CAB) a intrat in greva foamei. ...

Un magistrat de la Curtea de Apel Bucurestia intrat, luni, in greva foamei. Judecatoarea Lamaita Ciocea,acuza conducerea instantei ca intentioneaza sa o mute in mod abuziv la o alta sectie, dupa ce aceea in care lucra a fost desfiintata, si ca nu si-a mai primit salariul, conform Mediafax. Voiau sa ma mute la o sectie de contencios administrativ, unde nu detin specializare, unde nu cunosc materia, unde lucrurile sunt extrem de diferite. Eu nu vad sfarsitul acestei situatii de hartuiala .

Dosarul ICA. Dan Voiculescu, asteptat vineri la Curtea de Apel Bucuresti pentru primul termen al apelului

Omul de afaceri Dan Voiculescu este asteptat vineri la Curtea de Apel Bucuresti unde magistratii iau in discutie primul termen al apelului din dosarul in care acesta este acuzat de privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare ICA).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )