Libnet.ro
UNICEF

21:31

Mircea Diaconu si Vadim Tudor pot candida la europarlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mircea Diaconu si Vadim Tudor pot candida la europarlamentare

Mircea Diaconu si Corneliu Vadim Tudor pot candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, ieri, Curtea de Apel Bucuresti, potrivit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

CAB: Corneliu Vadim Tudor poate candida la europarlamentare

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti CAB), care a admis contestatia acestuia la decizia din 6 aprilie a Tribunalului Capitalei, conform Mediafax.

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv Curtea de Apel Bucuresti, care a admis contestatia acestuia la decizia din 6 aprilie a Tribunalului Bucuresti, informeaza.

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare

CorneliuVadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare din 25 mai, a decis, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, relateazaB1 TV. VadimTudor a depus o contestatie si la Curtea de Apel dupa.

Scandal urias in PRM. Gheorghe Funar acuza B.E.C. ca a fraudat in favoarea lui Vadim Tudor

Scandal monstru imediat dupa ce Corneliu Vadim Tudor a fost acceptat in cursa electorala pentru europarlamentare. Adversarul sau, Gheorghe Funar, il acuza ca s-a folosit de semnaturile stranse de el pentru a.

Ponta si Zgonea, fericiti pentru Mircea Diaconu: Ma bucur pentru Diaconu. Pacat ca Antonescu nu a avut consecventa sa-l sustina

Premierul Victo Ponta si presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea, saluta decizia Curtii de Apel care ii permite actorului Mircea Diaconu sa candideze la alegerile europarlamentare. in timp ce Ponta ii critica pe europarlamentarii Laszlo Tokes si Elena Basescu, Zgonea il molesteaza pe presedintele PNL Crin Antonescu.

Zgonea: Ma bucur pentru Mircea Diaconu. Pacat ca Antonescu nu a avut consecventa sa-l sustina

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea, saluta decizia Curtii de Apel care ii permite actorului Mircea Diaconu sa candideze la alegerile europarlamentare si il critica pe presedintele PNL Crin Antonescu pentru faptul ca nu l-a sutinut pe fostul liberal.

Vadim a primit unda verde de la Justitie sa candideze pentru Parlamentul European

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare, au decis miercuri magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Judecatorii au admis contestatia acestuia la decizia data pe 6 aprilie a Tribunalului Bucuresti. Decizia este finala.

CAB: Mircea Diaconu poate candida la alegerile europarlamentare

Curtea de Apel Bucuresti a admis, miercuri, contestatia facuta de Mircea Diaconu, astfel ca acesta poate candida la alegerile europarlamentare de pe 25 mai, relateazaB1 TV. Decizia CAB este definitiva. Prin d.

Mircea Diaconu afla miercuri daca poate candida sau nu la europarlamentare

Actorul Mircea Diaconu afla miercuri daca se poate inscrie sau nu in cursa pentru algerile europarlamentare din luna mai. Asta pentru ca magistratii Curtii de Apel Bucuresti iau in discutie contestatia formulata de Biroul Electoral Central impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti prin care judecatorii au stabilit ca senatorul poate candida la un post de europarlamentar. Decizia de astazi va fi definitiva.

Mircea Diaconu afla azi daca poate candida la europarlamentare

Curtea de Apel Bucuresti judeca miercuri contestatia depusa de ANI impotriva decizie Tribunalului Bucuresti care ii permite lui Mircea Diaconu sa candideze la europarlamentare. Sambata, Tribunalul Bucuresti a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )