Libnet.ro
UNICEF

23:30

Vadim a primit unda verde de la Justitie sa candideze pentru Parlamentul European

Adevărul Adevărul,
Vadim a primit unda verde de la Justitie sa candideze pentru Parlamentul European

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare, au decis miercuri magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Judecatorii au admis contestatia acestuia la decizia data pe 6 aprilie a Tribunalului Bucuresti. Decizia este finala. continuă pe Adevărul

Curtea de Apel a decis ca Mircea Diaconu poate candida la alegerile pentru Parlamentul European

Mircea Diaconu poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, care a mentinut decizia in acest sens luata de Tribunalul Capitalei. Prin decizia de.

EUROPARLAMENTARE. Contestatia lui Diaconu, admisa de Tribunalul Bucuresti. Liber la candidaturi pentru incompatibili?

Curtea de Apel Bucuresti va analiza hotararea Tribunalului Bucuresti, care i-a dat unda verde lui Mircea Diaconu sa candideze la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai. Validarea candidaturii ar permite si altor politicieni incompatibili sa concureze in alegeri, folosind un articol interpretabil din Legea ANI.

CNADNR are unda verde pentru semnarea contractelor pe Sebes-Turda

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) va semna contractele pentru loturile 3 si 4 ale autostrazii Sebes-Turda, dupa ce Curtea de Apel a respins contestatiile, relateaza Mediafax .

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv Curtea de Apel Bucuresti, care a admis contestatia acestuia la decizia din 6 aprilie a Tribunalului Bucuresti, informeaza.

CAB: Corneliu Vadim Tudor poate candida la europarlamentare

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti CAB), care a admis contestatia acestuia la decizia din 6 aprilie a Tribunalului Capitalei, conform Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )