Libnet.ro
UNICEF

17:15

Mircea Dusa, la inaugurarea sediului NATO la Bucuresti: E un exemplu al solidaritatii si angajamentului NATO fata de partenerii sai (VIDEO)

B1 B1,
Mircea Dusa, la inaugurarea sediului NATO la Bucuresti: E un exemplu al solidaritatii si angajamentului NATO fata de partenerii sai (VIDEO)

Ministrul Apararii Mircea Dusa a vorbit in cadrul evenimentului de inaugurare a sediului NFIU de la Bucuresti despre importanta acesteia. Aceasta structura face parte din procesul de adaptare NATO la. continuă pe B1

Gabriel Oprea, la inaugurarea sediului NATO la Bucuresti: infiintarea acestei unitati pe teritoriul tarii e fundamentata de faptul ca Romania a dovedit ca e un aliat de incredere care poate face fata misiunilor (VIDEO)

Premierul interimar Gabriel Oprea a vorbit in cadrul evenimentului de inaugurare a sediului NFIU de la Bucuresti despre beneficiile aduse Romaniei. Prin infiintarea acestei unitati facem un nou pas important in.

Mircea Dusa: NATO ofera Romaniei protectie suplimentara, pe parcursul anului 2015 si in perspectiva, atat timp cat va fi necesar

NATO va oferi Romaniei ajutor militar suplimentar, in cadrul masurilor de reasigurare pe Flancul Estic, si in urmatorii ani, a anuntat ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )