Libnet.ro
UNICEF

12:16

Mircea Geoana, aproape de o noua sinecura

Adevărul Adevărul,
Mircea Geoana, aproape de o noua sinecura

Senatorul PSD Mircea Geoana foto) va deveni inalt reprezentant al Guvernului Ponta si se va ocupa de proiecte strategice si de diplomatie publica, dupa cum insusi premierul a anuntat. continuă pe Adevărul

Mircea Geoana: PSD trebuie sa castige tot in 2014 ca sa inceteze coabitarile. / Daca vrea sa fie sustinut la prezidentiale, Antonescu sa isi respecte partenerii si aliatii

Senatorul PSD Mircea Geoana a afirmat sambata, la Buzau, ca social-democratii trebuie sa castige tot in 2014 ca sa inceteze coabitarile in Romania, iar ciclurile politice intre presedinte, majoritatea parlamentara si guvern sa fie resincronizate. Geoana a mai spus ca actualul candidat al USL la prezidentiale, liderul PNL Crin Antonescu, trebuie sa-si respecte partenerii si aliatii pentru a avea sustinerea social-democratilor in lupta electorala.

Mircea Geoana: De cand e Chitoiu la Finante, colectarea taxelor este dezastruoasa

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Buzau, ca, din momentul in care la Ministerul de Finante a fost instalat liberalul Daniel Chitoiu, colectarea taxelor a ajuns dezastruoasa, iar daca taxele vor fi colectate mai bine, din 2014 s-ar putea introduce cote regresiva de impozitare. Mircea Geoana a spus ca daca taxele vor fi colectate mai bine, din 2014 exista posibilitatea introducerii cotei regresive de impozitare de 16%, 12% si 8%.

Mircea Geoana NU s-a referit la Daniel Chitoiu cand a vorbit despre colectarea dezastruoasa a taxelor

Senatorul PSD Mircea Geoana afirma ca atunci cand a vorbit despre colectarea dezastruoasa a taxelor s-a referit la presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), liberalul Gelu Stefan.

Hasotti (PNL): Atac fara precedent la Mircea Geoana.

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti il acuza public pe Mircea Geoana, ca fiind singurul vinovat pentru realegerea in functie a lui Traian Basescu in 2009, solicitandu-i sa elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupa in mod ilegal si imoral, conform unei declaratii pentru Mediafax. Puiu Hasotti a reactionat la criticile aduse liberalilor de senatorul PSD,Mircea Geoana, la o reuniune organizata la Buzau. Citeste si: Geoana ataca PNL: Cei ce nu inteleg sa respecte aliatii nu merita .

VIDEO Mircea Geoana, critici dure la adresa PNL

Critici la adresa partenerilor politici si dorinte tot mai aprinse de despartire. Asta s-a auzit astazi la forumul national al activistilor social-democrati care a dat la Buzau startul precampaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din mai 2014. Liderul PSD Mircea Geoana a declarat voalat ca le-ar fi mai bine pe liste separate si a raspuns sagetilor aruncate de catre partenerii din USL.

Mircea Geoana va fi promovat inalt reprezentant al Guvernului: Acesta se va ocupa de proiecte strategice si de diplomatie publica

Premierul Victor Ponta a confirmat ca lui Mircea Geoana i se va oferi postul de inalt reprezentant al Guvernului, relateaza Evenimentul Zilei. De mai mult timp am discutat cu domnul Geoana toate temele importante.

Antonescu, impotriva numirii lui Mircea Geoana ca inalt reprezentant al Guvernului

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri, ca ar fi impotriva nominalizarii lui Mircea Geoana drept inalt reprezentant al Guvernului pentru proiecte strategice si diplomatie publica, precizand ca pentru o astfel de functie trebuie sa fii un om serios.

Crin Antonescu, despre Mircea Geoana: Trebuie sa fii om serios ca sa fii inalt reprezentant, as fi impotriva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca ar fi impotriva nominalizarii lui Mircea Geoana drept inalt reprezentant al Guvernului, precizand ca pentru o astfel de functie trebuie sa fii un om serios.

Mircea Geoana va fi promovat Inalt reprezentant al Guvernului si se va ocupa de proiecte strategice si de diplomatie publica

Premierul Victor Ponta a confirmat, intr-o interventie tefonica la Antena 3, ca lui Mircea Geoana i se va oferi postul de Inalt reprezentant al Guvernului, scrie EVZ.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )