Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mircea Geoana si-a lansat la Segarcea candidatura pentru un nou mandat de senator

Adevărul Adevărul,
Mircea Geoana si-a lansat la Segarcea candidatura pentru un nou mandat de senator

Senatorul USL Mircea Geoana si-a lansat, sambata, la Segarcea in judetul Dolj, candidatura pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, indemnandu-i pe oameni sa vina la vot, intrucat noua din cei 20 de milioane de romani traiesc sub pragul saraciei, iar asa ceva nu se mai poate. continuă pe Adevărul

Geoana si-a lansat candidatura la Segarcea.

Senatorul USL Mircea Geoana si-a lansat, sambata, la Segarcea in judetul Dolj, candidatura pentru alagerile parlamentare din 9 decembrie, indemnandu-i pe oameni sa vina la vot, intrucat noua din cei 20 de milioane de romani traiesc sub pragul saraciei, iar asa ceva nu se mai poate. Noua milioane de romani din cei 20 de milioane, cati am mai ramas pe acest taram al nostru sfant, traiesc sub nivelul saraciei, iar doua milioane din cei patru milioane de salariati mari si lati cati mai avem, .

Mircea Geoana: Noua milioane de romani traiesc sub pragul saraciei

Senatorul USL Mircea Geoana a afirmat, sambata, in fata a peste 1. 000 de locuitori din orasul doljean Segarcea aflat in colegiul sau senatorial unde candideaza pentru un nou mandat, ca noua din cei 20 de.

Mircea Geoana: Fara o crestere economica de peste 4% Romania nu va putea face fata competitiei din UE

Mircea Geoana, presedintele Comisiei pentru Politica Externa din Senat, a avertizat ca Romania are nevoie de o crestere economica de peste 4% anual pentru a putea recupera decalajele fata de alte state si.

Oficial: Romania si-a depus candidatura pentru organizarea EURO 2020

Federatia Romana de Fotbal a inscris oficial Bucurestiul in cursa pentru gazduirea turneului european de fotbal care va avea loc in 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )