Libnet.ro
UNICEF

18:31

Mircea Lucescu aduce pe Sahtior mai aproape de primavara

Online Sport Online Sport,
Mircea Lucescu aduce pe Sahtior mai aproape de primavara

Misiune indeplinita pentru Mircea Lucescu, miercuri seara, in meciul disputat pe teren propriu contra bascilor de la Real Sociedad. continuă pe Online Sport

Fresh! Ariana Grande aduce mai aproape spiritul Craciunului in piesa Love Is Everything!

Seria pieselor de Craciun a simpaticei artiste americane continua cu trackul Love Is Everything care a fost dezvaluit online in urma cu doar cateva ore. Aceasta este a doua din cele cinci piese din cadrul seriei. Love Is Everything a fost compusa de Ariana Grande insasi in colaborare cu Antonio Dixon, Kristopher Riddick-Tynes, Leon Thomas .

Abateri repetate. Seful Directiei de Asistenta si Protectie Sociala, tot mai aproape de concediere

Seful Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Calarasi, Mihai Roibu, are toate sansele sa fie schimbat din functie, dupa ce Consiliul Judetean a stabilit ca a incalcat legea in mod repetat. Aflat in fotoliul de director de mai bine de 10 ani, Roibu este propus a fi inlocuit din functie. Pe numele sau au fost inregistrate o serie de reclamatii.

Ucraina, mai aproape de Uniunea Vamala Rusia-Belarus-Kazahstan

In ajunul summit-ului de la Vilnius, cand mai multe state din Parteneriatul Estic ar trebui sa parafeze acordul de asociere si liber schimb cu Uniunea Europeana, semne de ingrijorare se arata la orizont, dupa ce Ucraina a decis sa suspende semnarea asocierii cu UE.

FC Farul, mai aproape de play-out.

Doua puncte in ultimele patru meciuri si FC Farul a ajuns dintr-o echipa care isi facea calcule de play-off, una care isi face griji in privinta viitorului in Liga 2. O saptamana inceputa cu 1-4 acasa contra Gloriei Buzau si continuata cu o veritabila revolutie in lot prin concedierea tripletei Ravoiu Nicola Ghenciu, s-a terminat cu un esec mult mai usturator decat o arata scorul: 1-2 la Tarlugeni. Infrangerea echivaleaza nu doar cu locul 8 in clasament, dar si cu un minus 3 .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )