Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mircea Lucescu, despre sentintele in DOSARUL TRANSFERURILOR: S-a exagerat, era suficienta o amenda sau sa dea banii inapoi

Hotnews Hotnews,
Mircea Lucescu, despre sentintele in DOSARUL TRANSFERURILOR: S-a exagerat, era suficienta o amenda sau sa dea banii inapoi

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat la Digi Sport ca sentinta dictata de Curtea de Apel Bucuresti in Dosarul Transferuriloreste exagerata si crede ca era suficient ca justitia sa-i oblice pe cei gasiti vinovati in acest caz sa returneze banii pe care i-au obtinut. In finalul interventiei sale de la Digi Sport Special, Il Luce a dezvaluit ca atat el, cat si fiul sau nu vor mai antrena niciodata in campionatul romanesc. Decizia Curtii de Apel: George Copos, 5 ani de inchisoare cu executare; Mihai Stoica - 4 ani cu executare, Cristi Borcea - 7 ani cu executare, Ioan Becali - 8 ani cu executare, Victor Becali - 7 ani cu executare; Gica Popescu - 3 ani cu suspendare; Jean Padureanu - 3 ani cu suspendareCiteste aici toate detaliile din Dosarul transferurilorVezi aici ce sume de bani vor fi obligati sa returneze inculpatii. continuă pe Hotnews

Mircea Lucescu, despre sentintele din Dosarul transferurilor: S-a exagerat, era suficienta o amenda sau sa dea banii inapoi

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat la Digi Sport ca sentinta dictata de Curtea de Apel Bucuresti in Dosarul Transferuriloreste exagerata si crede ca era suficient ca justitia sa-i oblice pe cei gasiti vinovati in acest caz sa returneze banii pe care i-au obtinut. In finalul interventiei sale de la Digi Sport Special, Il Luce a dezvaluit ca atat el, cat si fiul sau nu vor mai antrena niciodata in campionatul romanesc. Decizia Curtii de Apel: George Copos, 5 ani de inchisoare cu executare; Mihai Stoica - 4 ani cu executare, Cristi Borcea - 7 ani cu executare, Ioan Becali - 8 ani cu executare, Victor Becali - 7 ani cu executare; Gica Popescu - 3 ani cu suspendare; Jean Padureanu - 3 ani cu suspendareCiteste aici toate detaliile din Dosarul transferurilorVezi aici ce sume de bani vor fi obligati sa returneze inculpatii.

DOSARUL TRANSFERURILOR. Netoiu: Nu poti sa dai 7-8 ani de inchisoare fara probe.

Fostul actionar al cluburilor Dinamo si Universitatea Craiova, Gigi Netoiu, a declarat, la Dolce Sport, ca sentintele dictate luni, de Curtea de Apel Bucuresti in Dosarul Transferurilor, sunt exagerate si nu se justifica pe baza probelor existente, scrie Mediafax. Nu exista nicio proba. Nu poti sa te joci cu asemenea lucruri si sa dai 7-8 ani de inchisoare. De trei ani si jumatate, nu au venit cu niciun fel de proba. Nu s-a demonstrat ca au fost bani luati de vreo persoana, nu s-a facut vreo .

Dosarul Transferurilor: Condamnari la inchisoare cu executare pentru fratii Becali, Copos, Borcea si MM

Curtea de Apel Bucuresti a anuntat sentintele din dosarul Transferurilor, in care sunt implicate nume importante din fotbalul romanesc. A plouat cu condamnari cu executare pentru greii fotbalului care au dirijat transferurile din ultimele doua decenii. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti, iar cei implicati mai au o ultima cale de atac, la inalta Curte de Casatie si Justitie. in mod normal, din practica judiciara, sansele ca pedepsele sa se schimbe in Recurs sunt mici. insa este orice posibil, din moment ce la Tribunal toti fusesera initial achitati.

Dosarul Transferurilor: Condamnari la inchisoare cu executare pentru fratii Becali, Copos, Borcea si MM Stoica

Curtea de Apel Bucuresti a anuntat sentintele din dosarul Transferurilor, in care sunt implicate nume importante din fotbalul romanesc. A plouat cu condamnari cu executare pentru greii fotbalului care au dirijat transferurile din ultimele doua decenii. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti, iar cei implicati mai au o ultima cale de atac, recursul. in mod normal, din practica judiciara, sansele ca pedepsele sa se schimbe in Recurs sunt mici. insa este orice posibil, din moment ce la Tribunal toti fusesera initial achitati.

DOSARUL TRANSFERURILOR. Mircea Sandu: Pana nu e o decizie definitiva, nu pot sa ma pronunt.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, ca nu poate sa se pronunte in privinta deciziilor Curtii de Apel Bucuresti in Dosarul Transferurilor, deoarece nu sunt definitive, si a subliniat ca in aceasta speta este vorba despre o actiune comerciala intre cluburi si agentii jucatorilor, potrivit Mediafax. Astazi n-a fost dat un verdict. Trebuie sa respectam instantele romanesti pentru ca iata si politicienii au inceput sa clacheze. Fiecare trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia, asa cum .

DOSARUL TRANSFERURILOR. Statul CONFISCA 10 milioane de dolari de la GREII FOTBALULUI.

Statul va confisca aproximativ 10 milioane de dolari de la greii din fotbal condamnati la inchisoare de catre judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti in Dosarul Transferurilor, potrivit sentintei complete a CAB. Mai exact, George Copos, Mihai Stoica, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Jean Padureanu si Gica Popescu trebuie sa plateasca 9,7 milioane de dolari. Citeste si DOSARUL TRANSFERURILOR. George Copos, CONDAMNAT la cinci ani de INCHISOARE. Cristi Borcea - pedeapsa de sapte .

George Copos, cinci ani de inchisoare in Dosarul Transferurilor; Mihai Stoica - patru ani, Cristi Borcea - sapte ani, Ioan Becali - opt ani, Gica Popescu - trei ani

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat, luni, sa-l condamne pe George Copos patronul Rapidului) la cinci ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, informeaza RealitateaTV. Decizia nu este insa una definitiva, ea poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel. In data de 3 aprilie 2012, toti cei opt inculpati din dosarul transferurilor au fost achitati de catre Tribunalul Bucuresti, pe motiv ca faptele nu exista. Revenim cu detalii.

VIDEO George Copos, cinci ani de inchisoare in Dosarul Transferurilor; Mihai Stoica - patru ani, Cristi Borcea - sapte ani, Ioan Becali - opt ani, Gica Popescu - trei ani

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat, luni, sa-l condamne pe George Copos patronul Rapidului) la cinci ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, informeaza RealitateaTV. Decizia nu este insa una definitiva, ea poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte. In data de 3 aprilie 2012, toti cei opt inculpati din dosarul transferurilor au fost achitati de catre Tribunalul Bucuresti, pe motiv ca faptele nu exista.

DOSARUL TRANSFERURILOR. George Copos, CONDAMNAT la cinci ani de iNCHISOARE. ...

UPDATE Fostul jucator de fotbal Gica Popescu a fost condamnat la trei ani de inchisoare de catre Curtea de Apel Bucuresti. Tot trei ani de inchisoare este si pedeapsa pentru Gigi Netoiu. UPDATE Ioan Becali a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresi la opt ani de inchisoare, in dosarul transferurilor. Victor Becali a primit sapte ani de inchisoare. Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul transferurilor, transmite Realitate .

DOSARUL TRANSFERURILOR: Peste 10 milioane de dolari vor fi confiscati de la condamnati

Curtea de Apel Bucuresti a decis luni obligarea celor opt inculpati din dosarul transferurilor din fotbal la plata unor despagubiri catre ANAF si catre cluburile sportive implicate, precum si confiscarea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )