Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mircea Lucescu, succes rasunator cu Fenerbahce

Online Sport Online Sport,
Mircea Lucescu, succes rasunator cu Fenerbahce

Sahtior Donetk a trecut de Fenerbahce Istanbul dupa un retur in care Mircea Lucescu a demonstrat, o data in plus, cat de mare antrenor este in fotbalul european. continuă pe Online Sport

Mircea Lucescu despre continuarea Stelei in Europa League: Nu va fi simplu

Calificat cu Sahtior Donetk in playoff-ul Ligii Campionilor, acolo unde Steaua nu a ajuns fiind invinsa de Partizan Belgrad, Mircea Lucescu este de parere ca formatiei lui Mirel Radoi nu-i va fi usor nici in a doua competitie continentala.

Rinat Ahmetov nu se astepta la asta. Ce i-a spus Mircea Lucescu

Pe fondul tensiunilor din Ucraina, dar si a ofertelor venite din strainatate, Rinat Ahmetov, patronul celor de la Sahtior Donetk, se astepta ca Mircea Lucescu sa plece in aceasta vara. Si l-ar fi inteles. Ra.

Tragere la sorti Liga Campionilor. Mircea Lucescu jubileaza, dupa ce a zdrobit formatia care il dorea ca antrenor

Steaua a pierdut cu 4-2 meciul cu Partizan de la Belgrad, insa Romania nu a ramas fara reprezentanti in Liga Campionilor. Mircea Lucescu s-a calificat in playoff-ul Ligii Campionilor dupa ce a trecut la scor.

Sahtior Fenerbahce, miercuri, ora 21.45, DolceSport 1: Mircea Lucescu, fara brazilianul dopat

Sahtior si Fenerbahce se intalnesc maine seara in derbyul turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Dupa 0-0 la Istanbul, toate posibilitatile sunt inca deschise pentru ucraineni si pentru turci.

Exista si romani fericiti: Lucescu a spulberat-o pe Fenerbahce. Ce echipe vor juca in playoff-ul Ligii Campionilor

Daca Steaua a pierdut cu 4-2 meciul cu Partizan de la Belgrad, Mircea Lucescu s-a calificat in playoff-ul Ligii Campionilor, dupa ce a trecut la scor de neprezentare de Fenerbahce.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2161 seconds )