Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mircea Negulescu, procuror DNA Ploiesti, si-a dat demisia, dupa ce o inregistrare controversata a fost facuta publica

Adevărul Adevărul,
Mircea Negulescu, procuror DNA Ploiesti, si-a dat demisia, dupa ce o inregistrare controversata a fost facuta publica

Mircea Negulescu si-a dat demisia, conform unui comunicat de presa trimis miercuri dimineata de reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie. continuă pe Adevărul

VIDEO. Procurorul Mircea Negulescu a cerut incetarea activitatii la DNA. El a aparut in mai multe inregistrari audio facute publice la televiziunea lui Ghita dupa ce l-a anchetat pe patronul RTV si pe baronul PSD Mircea Cosma

Procurorul Mircea Negulescu a solicitat sa paraseasca Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce ieri a fost data publicitatii o inregistrare in care, intre altele, ar fi spus ca e posibil ca un procuror sa fi dat solutii pe bani.

Procurorul Mircea Negulescu cere incetarea activitatii din cadrul DNA in urma aparitiei inregistrarilor in care il jigneste pe procurorul general al Romaniei

Procurorul DNA Mircea Negulescu cere incetarea activitatii in urma aparitiei unor inregistrari in care acesta vorbea la telefon cu sotia unui inculpat. Procurorul o invata pe nevasta.

TENSIUNI in interiorul DNA: REACTIA Procurorului General al Romaniei dupa iNREGISTRARILE cu Mircea Negulescu

Dupa ce Romania TV a prezentat marti seara mai multe inregistari in care procurorul DNA, Mircea Negulescu vorbeste cu sotia unui personaj pe care l-a retinut, procurorul general al.

TENSIUNI in interiorul DNA: REACTIA Procurorului General al Romaniei dupa iNREGISTRARILE cu Mircea Negulescu (VIDEO)

Dupa ce Romania TV a prezentat marti seara mai multe inregistari in care procurorul DNA, Mircea Negulescu vorbeste cu sotia unui personaj pe care l-a retinut, procurorul general al.

Presedintele Camerei Deputatilor, despre cazul procurorului Mircea Negulescu: Acest caz ne arata ca in DNA exista coruptie

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, la Radio Romania Actualitati, ca nu a urmarit cazul procurorului demisionar Mircea Negulescu, insa astfel de situatii lovesc in credibilitatea institutiilor de forta, aratand ca in acest sistem exista coruptie.

Valeriu Zgonea, citat la DNA Ploiesti. Fostul presedinte al Camerei Deputatilor este citat in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie

Valeriu Zgonea, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, a ajuns miercuri la DNA Ploiesti. El este citat in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie.

VIDEO. Fostul presedintele al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, este audiat la DNA Ploiesti, in calitate de suspect

Fostul sef al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, s-a prezentat, miercuri dimineata, la sediul DNA Ploiesti. El este audiat de procurori in calitate de suspect, conform surselor Rl.

Valeriu Zgonea, citat la DNA Ploiesti

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a ajuns, astazi dimineata, la DNA Ploiesti.

Valeriu Zgonea, audiat trei ore la DNA Ploiesti

ACTUALIZARE 14:22 Zgonea este acuzat de trafic de influenta pentru ca ar fi primit 50. 000 de lei mita in 2013 si a mijlocit numirea intr-o functie de secretar de stat a fiicei unui om de afaceri, potrivit Digi24. *ACTUALIZARE 14:00 Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a parasit sediul DNA Ploiesti, dupa aproape trei ore de audieri, si a spus ca este vorba despre o ancheta in stadiu incipient, fara a da detalii despre motivele pentru care a fost citat in fata procurorilor.

Valeriu Zgonea, la DNA Ploiesti. Surse: Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, citat in calitate de suspect

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriul Zgonea, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul DNA Ploiesti pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie, informeaza B1 TV. Zgonea a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )