Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mirel Radoi demisioneaza din functia de antrenor al Stelei

Hotnews Hotnews,
 Mirel Radoi demisioneaza din functia de antrenor al Stelei

Mirel Radoi a anuntat duminica seara ca nu va mai continua la conducerea echipei Steaua, el precizand ca a luat aceasta decizie cu o zi inaintea meciului cu Astra Giurgiu, pierdut duminica seara, cu scorul de 0-1, la Pitesti, in etapa a XIX-a a Ligii I, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Mirel Radoi nu pleaca de la Steaua. Dumitriu recunoaste: Sunt convulsii

Zvonurile potrivit carora Mirel Radoi ar intentiona sa se desparta de Steaua au fost spulberate de antrenorul in acte Dumitru Dumitriu dupa meciul cu Astra Giurgiu.

Cornel Pieptea (PNL) si-a dat demisia din functia de consilier general. Pieptea a fost si viceprimar pana in urma cu doua zile

Consilierul PNL, Cornel Pieptea, viceprimar al Capitalei pana in urma cu doua zile, si-a dat demisia din functia de consilier general vineri dimeata. Intr-o scurta declaratie acodrata HotNews. ro, Pieptea a invocat motive personale.

Ioan Oltean a demisionat din functia de vicepresedinte PNL. Precizarile liberalilor

Ioan Oltean a renuntat, vineri, la functia de vicepresedinte al Partidului National Liberal. El este cercetat in dosarul ANRP 4, pentru ca ar fi luat mita 600. 000 de euro pentru a interveni in favoarea unui om de afaceri la sefa comisiei de despagubiri, Crinuta Dumitrean, din cadrul ANRP.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )