Libnet.ro
UNICEF

13:31

Mirel-Iulian are 18 ani si e din Gorj. Baiatul a plecat de acasa pentru o activitate de voluntariat si nu s-a mai intors. Familia il cauta disperata

Antena3 Antena3,
Mirel-Iulian are 18 ani si e din Gorj. Baiatul a plecat de acasa pentru o activitate de voluntariat si nu s-a mai intors. Familia il cauta disperata

Un tanar in varsta de 18 ani din comuna Matasari este cautat de politisti dupa ce, in urma cu o saptamana, a plecat voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit, a informat, vineri, purtatorul de. continuă pe Antena3

Un tanar de 18 ani a fortat un copil sa-i dea 5 lei. Ce masuri au luat politistii impotriva agresorului

Un tanar in varsta de 18 ani a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce l-a obligat prin amenintare pe un copil sa ii dea 5 lei. Pentru a primi banii, baiatul l-a prins de haina pe minor si l-a amenintat cu bataia. Politistii cer acum arestarea baiatului.

El este fiul adoptiv al lui Gigi Becali. Are 19 ani acum si e o mica vedeta

Gigi Becali are trei fete alaturi de sotia sa, Luminita: Teodora, Alexandra si Cristina. Pe langa cele trei flori, latifundiarul mai are un fiu adoptiv, care a ajuns la 19 ani si este o mica vedeta. El este fiul adoptiv al lui Gigi Becali in anul 2012 se spunea povestea lui Marian Ursea, un baietel .

Un barbat din Arges a incercat sa urce cu forta in masina o tanara de 18 ani. Ulterior, s-a napustit cu pumnii asupra femeii

Un barbat de 34 de ani din comuna argeseana Domnesti va fi prezentat vineri, 27 septembrie, Parchetului de pe langa Judecatoria Curtea de Arges cu propunere de luare a unei masuri preventive. Individul este banuit de savarsirea infractiunilor de tentativa de lipsire de libertate si loviri sau alte violente asupra fostei sale prietene.

S-a descoperit autorul furtului in cazul Dolberg - un atacant de 18 ani, format la OGC Nice

Clubul OGC Nice a demarat o procedura disciplinara impotriva unui atacant de 18 ani format la club, care a recunoscut ca a furat, la 16 septembrie, ceasul de lux al lui Kasper Dolberg din vestiar, informeaza Le Figaro.

Olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita ar mai fi facut o victima si la Iasi. Copila avea opt ani la acel moment

Olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita a facut o victima si la Iasi. Jurnalistii de la BZI. ro scriu ca in timpul vizitei sale din 2016 Johannes Vissche a agresat sexual o alta.

Noi imagini cu olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita

Au aparut noi imagini noi cu olandezul acuzat ca a agresat-o si a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Stire in curs .

Roberta, fetita de 13 ani din Targu Jiu, a fost gasita de politisti. Tatal ei o daduse disparuta

Roberta Gabriela Codinoiu, in varsta de 13 ani, din Targu Jiu, data disparuta marti, in jurul orei 20. 00, a fost gasita de politisti, dupa doua ore de cautari. Aceasta a declarat ca nu a fost victima un.

Olandezul care a omorat-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii era filat cand s-a sinucis. Politia olandeza astepta ca Romania sa ceara arestarea criminalului

Joop V. , cetateanul olandez ce ar fi ucis-o pe fetita de 11 ani din localitatea Gura Sutii era supravegheat de politistii olandezi in momentul in care s-a sinucis, intrand cu masina intr-un camion, scrie presa olandeza.

O adolescenta de 16 ani din Targu Mures a disparut fara urma. Ce a facut ultima data copila

O adolescenta de 16 ani din Targu Mures a fost data disparuta de familie, dupa ce luni dimineata a iesit din imobil pentru a merge in curte si nu s-a mai intors. Mama fetei a anuntat de indata.

Cu ce se ocupa Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii

Johannes Visscher, olandezul suspectat ca a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetita de 11 ani din comuna Gura Sutii, lucra pentru o agentie de plasare a fortei de munca si a asigurarilor sociale din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )