Libnet.ro
UNICEF

14:30

Miron Cozma: inchisoare pe viata pentru Iliescu, in dosarul Mineriadei

Antena3 Antena3,
Miron Cozma: inchisoare pe viata pentru Iliescu, in dosarul Mineriadei

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma spune ca are o mare satisfactie ca dosarul mineriadei va fi redeschis, sustinand ca pentru fostul presedinte Ion Iliescu exista o singura pedeapsa -. continuă pe Antena3

Miron Cozma, despre dosarul mineriadei: Pedeapsa pentru Iliescu e una singura - condamnarea pe viata

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma spune ca are o mare satisfactie ca dosarul mineriadei va fi redeschis, sustinand ca pentru fostul presedinte Ion Iliescu exista o singura pedeapsa - condamnare pe viata pentru.

Miron Cozma, despre dosarul mineriadei: Pedeapsa pentru Iliescu e una singura - condamnarea pe viata

Inalta Curte de casatie si Justitie a decis sa redeschida Dosarul Mineriadei, informeaza B1 TV. De-a lungul timpului, acest dosar a fost deschis si redeschis de mai multe ori. Fostul presedinte Ion Iliescu .

Dosarul Mineriada: Miron Cozma: Pedeapsa pentru Iliescu e una singura - condamnarea pe viata

Pentru fostul presedinte Ion Iliescu exista o singura pedeapsa -condamnare pe viata pentru crime impotriva umanitatii-, a declarat fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma, potrivit Mediafax.

Dosarul Mineriadei s-a redeschis. Ion Iliescu, printre persoanele vizate de ancheta (VIDEO)

Inalta Curte de casatie si Justitie a decis sa redeschida Dosarul Mineriadei, informeaza B1 TV. De-a lungul timpului, acest dosar a fost deschis si redeschis de mai multe ori. Fostul presedinte Ion Iliescu este.

Ion Iliescu, urmarit penal in dosarul Mineriadei din iunie 1990

ACTUALIZARE 12:51 Ion Iliescu este urmarit penal in Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a decis astazi ca procurorii pot incepe anchetarea fostului sef al statului in acest dosar.

Ce mesaj a lasat Nicolae Ceausescu pe Facebook despre Dosarul Mineriadei

Fostul presedinte comunist al Romaniei, Nicolae Ceausescu, chiar daca a murit impuscat dupa Revolutia din 1989, se pare ca este destul de activ pe retelele de socializare. Recent a postat un articol despre Redeschiderea Dosarului Mineriadei din 1990.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )