Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce miscare pregateste Facebook. Va fi o lovitura pentru Donald Trump

Antena3 Antena3,
Ce miscare pregateste Facebook. Va fi o lovitura pentru Donald Trump

Publicitatea politica ar putea fi stopata pe Facebook dupa data de 3 noiembrie, atunci cand au loc alegerile prezidentiale in Statele Unite. Motivul: oprirea dezinformarii postelectorale. continuă pe Antena3

INFOGRAFIE Batalia pentru Casa Alba. Joe Biden, democratul care se pregateste sa-l invinga pe Donald Trump. Ce sanse are

Fostul vicepresedinte american Joe Biden, in varsta de 77 de ani, a fost desemnat oficial drept candidat al Partidului Democrat la scrutinul prezidential din 3 noiembrie.

Judecator: Donald Trump trebuie sa predea declaratiile sale fiscale unui procuror din New York. Trump a contestat imediat decizia

Donald Trump nu poate bloca timp de opt ani citatia unui procuror pentru predarea declaratiilor sale fiscale, a decis joi un judecator federal, aceasta fiind o noua lovitura data eforturilor de lunga durata ale presedintelui de a-si proteja situatia financiara. Presedintele american a contestat imediat decizia, transmite Reuters.

Cine este Steve Bannon, ideologul de extrema-dreapta din echipa lui Donald Trump

Steve Bannon, fostul consilier al campaniei pentru presedintele Donald Trump, a fost eliberat pe cautiune in dosarul in care este acuzat de deturnare de fonduri in campania de strangere de fonduri pentru.

Steve Bannon a fost retinut. Ce pedeapsa risca fostul consilier al lui Donald Trump

Steve Bannon, fostul consilier al campaniei pentru presedintele Donald Trump, a fost retinut joi, iar rechizitoriul sau federal este o veste foarte proasta pentru el si, probabil, pentru multi altii, scrie CNN.

Fostul strateg al presedintelui american Donald Trump, arestat pentru o frauda de 1 milion de dolari

Steve Bannon, fostul consilier si strateg al presedintelui american Donald Trump a fost arestat pentru delapidare intr-o campanie de strangere de fonduri pentru deja faimosul zid de la granita Statelor Unite cu Mexicul.

Donald Trump si-a anuntat sprijinul tacit pentru QAnon, organizatie desemnata de FBI ca posibila amenintare terorista

Presedintele SUA Donald Trump uimeste prin noi declaratii controversate. Acesta si-a anuntat tacit sprijinul pentru QAnon o organizatie desemnata de FBI ca fiind o potentiala amenintare terorista interna.

Sotia lui Donald Trump si secretul celor doua inele de logodna. Ce poarta, de fapt, Melania pe deget

Multi s-au intrebat de-a lungul anilor de ce prima doamna a Americii poarta doua inele de logodna. Ce secret se afla in spatele acestora? De ce sotia lui Donald Trump poarta doua inele de logodna? Prima Doamna a Americii este si va ramane o aparitie desavarsita si neobisnuita la Casa Alba. Melania a avut parte .

Donald Trump nu a reusit sa obtina amanarea predarii declaratiilor sale fiscale unui procuror din New York

Un judecator federal a respins vineri solicitarea pressedintelui Donald Trump de amanare a predarii unui procuror districtual din Manhattan a declaratiilor sale fiscale, in timpul judecarii unui apel al presedintelui.

SUA: Donald Trump avertizeaza asupra riscurilor intarzierii aflarii rezultatului scrutinului prezidential din 3 noiembrie

Presedintele american Donald Trump a avertizat vineri ca aflarea rezultatului alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie, in care se va confrunta cu democratul Joe Biden, ar putea dura saptamani, daca nu chiar luni de zile, informeaza AFP.

Procurorul general din SUA se opune sugestiei lui Donald Trump de gratiere a lui Edward Snowden

William Barr, secretar al Justitiei si procuror general al SUA, a declarat vineri dupa-amiaza ca se va opune vehement oricarei incercari de gratiere a lui Edward Snowden, in contextul in care presedintele Donald Trump a sugerat acest lucru, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )