Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cine este Steve Bannon, ideologul de extrema-dreapta din echipa lui Donald Trump

B1 B1,
Cine este Steve Bannon, ideologul de extrema-dreapta din echipa lui Donald Trump

Steve Bannon, fostul consilier al campaniei pentru presedintele Donald Trump, a fost eliberat pe cautiune in dosarul in care este acuzat de deturnare de fonduri in campania de strangere de fonduri pentru. continuă pe B1

Cine este, de fapt, actorul principal din filmul 365 DNI. Povestea vietii lui

Michele Morrone, actor, model, cantaret si designer de moda in Italia, a castigat recunoasterea internationala dupa interpretarea lui Massimo Torricelli in drama erotica si romantica 365 DNI. S-au cautat detalii despre cel devenit brusc intruchiparea lui Adonis in mintea multor femei si s-a descoperit ca in spatele infatisarii sale se gaseste o poveste care s-ar .

Steve Bannon a fost retinut. Ce pedeapsa risca fostul consilier al lui Donald Trump

Steve Bannon, fostul consilier al campaniei pentru presedintele Donald Trump, a fost retinut joi, iar rechizitoriul sau federal este o veste foarte proasta pentru el si, probabil, pentru multi altii, scrie CNN.

Decaderea lui Steve Bannon: povestea marelui manipulator care a cazut de pe zidul pe care si l-a dorit la granita cu Mexicul

Fost marinar si bancher, Steve Bannon si-a dedicat viata revigorarii extremei drepte si a cunoscut momentul culminant la Casa Alba, in calitate de membru al Consiliului de Securitate Nationala, inainte de a fi demis de Donald Trump. Este omul cel mai periculos pentru sfera politica americana, potrivit Bloomberg. Si-a incercat norocul si in Europa, dar intr-o perioada in care steaua sa palea deja.

Steve Bannon, fostul consilier al lui Trump, retinut pentru deturnare de fonduri in campania de strangere de fonduri pentru constructia zidului de la granita cu Mexicul

Steve Bannon, fost consilier al lui Donald Trump, a fost retinut pentru deturnare de fonduri. Potrivit presei straine, Bannon deturna banii printr-un site prin intermediul caruia se strangea suma necesara.

Steve Bannon, fostul consilier al lui Trump, retinut pentru deturnare de fonduri

Steve Bannon, fost consilier al lui Donald Trump, a fost retinut pentru deturnare de fonduri prin intermediului unui site de colectare de bani care ar fi trebuit sa fie folositi pentru constructia zidului la granita dintre SUA si Mexic promis de presedintele american, a anuntat joi procuratura din Manhattan, potrivit AFP, conform Hotnews.

UPDATE Steve Bannon, fostul consilier al lui Trump, retinut pentru deturnare de fonduri

Steve Bannon, fost consilier al lui Donald Trump, a fost retinut pentru deturnare de fonduri prin intermediul unui site de colectare de bani care ar fi trebuit sa fie folositi pentru constructia zidului la granita dintre SUA si Mexic promis de presedintele american, a anuntat joi procuratura din Manhattan, potrivit AFP.

Cine este, de fapt, bruneta care a fost alaturi de Iohannis la Ziua Marinei. Legaturi dubioase si o mare surpriza: cine a adus-o la Cotroceni

S-a aflat cine este bruneta care i-a fost alaturi presedintelui Klaus Iohannis, de Ziua Marinei. Delia Dinu, doamna eleganta prezenta la intrunirile oficiale ale presedintelui, are o biografie mai mult decat interesanta. Cine este bruneta care a fost alaturi de Klaus Iohannis la Ziua Marinei. Cine a adus-o la Cotroceni si ce legaturi dubioase are .

Cine este, de fapt, Catalin Dobrescu, sotul Oanei Radu. Cu ce se ocupa

In urma cu doar cateva luni, Catalin Dobrescu a cerut-o in casatorie pe cantareata Oana Radu. Astazi acestia s-au casatorit. Cununia civila fiind in vreme de pandemie, acestia au respectat normele in vigoare la Serviciul de Stare Civila. Cine este si cu ce se ocupa sotul Oanei Radu Sotul Oanei Radu, Catalin Dobrescu este antrenor .

Cel mai nou cuplu din televiziune. Cine este iubita lui Dima Trofim

Dupa Dima Trofim suspina o gramada de admiratoare. De curand, acesta a fost surprins alaturi de noua iubita, spre dezamagirea fetelor. Iata cine este femeia din viata actorului. Dima Trofim are o noua iubita Considerat unul dintre cei mai ravniti barbati din showbizul romanesc, Dima Trofim isi dezamageste admiratoarele. Actorul si cantaretul din Republica Moldova .

Inna si noul iubit. Cine este, de fapt, Deliric. Are o avere impresionanta

Inna, una din cele mai in voga soliste de pe meleagurile patriei, de ceva vreme s-a despartit de impresarul si iubitul ei, Lucian Gitita. Cu toate astea, in showbiz-ul romanesc au existat zvonuri, cum ca tanara vedeta ar fi deja intr-o noua relatie dar nimeni nu stia exact cine este acesta. Acum s-a aflat! Inna .

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )