Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miscari de culise pe scena politica

România Liberă România Liberă,
Miscari de culise pe scena politica

Klaus Iohannis a ajuns presedinte al Romaniei candidand din partea PNL si a reusit, dupa un an de zile la Cotroceni, sa il instaleze premier pe Dacian Ciolos. Aparent, presedintele si premierul se afla in aceeasi tabara cu liberalii, de partea cealalta fiind PSD. O serie de evenimente din ultima perioada, aparent fara legatura, demonstreaza ca lucrurile sunt mai complicate. Romania libera a incercat sa descifreze momentele semnificative si substratul lor. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Romania isi mentine obiectivul de aderare la Schengen

Romania isi mentine obiectivul aderarii la Schengen, desi, in prezent, spatiul de libera circulatie este pus sub semnul indoielii, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu oficialul american Victoria Nuland

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Apararii, Mihnea Motoc, se vor intalni, luni, cu adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Afaceri Europene si Eurasiatice, Victoria Nuland.

Demiteri in Ministerul de Interne. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a unor chestori din Ministerul de Interne. Printre acestia se afla si fostul sef al Politiei de Frontiera Nelu Pop,dar si un fost sef al.

Presedintele Klaus Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru comunist George Homostean, in dosarul disidentului Gheorghe Ursu

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis joi, Ministrului Justitiei, cererea de urmarire penala a fostului ministru de Interne in timpul regimului comunist, George Homostean, acuzat de infractiuni contra umanitatii de catre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Klaus Iohannis l-a decorat pe tenorul Mihai Munteanu din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe tenorul Mihai Munteanu din Republica Moldova cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler, a anuntat Administratia Prezidentiala miercuri.

Klaus Iohannis: Spatiul Schengen este pus sub semnul indoielii. Romania isi mentine obiectivul de aderare

Romania isi mentine obiectivul aderarii la Schengen, desi, in prezent, spatiul de libera circulatie este pus sub semnul indoielii, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis. Astazi, spatiul Schengen.

Andrian Candu a discutat cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, despre investirea Guvernului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, spera ca guvernul de la Chisinau va fi investit cat mai curand. Acesta i-a transmis un mesaj sefului Legislativului, Andrian Candu, in cadrul unei discutii telefonice.

Klaus Iohannis, intalnire importanta cu un inalt oficial american. Ce a discutat presedintele cu Victoria Nuland

Presedintele Klaus Iohannis a primit-o, luni, la Palatul Cotroceni, pe asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, notand ca a trecut un an de la ultima intalnire, perioada.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )