Libnet.ro
UNICEF

11:15

Miss World 2013: Cea mai frumoasa femeie din lume este Miss Filipine

Adevărul Adevărul,
Miss World 2013: Cea mai frumoasa femeie din lume este Miss Filipine

Titlul de Miss World 2013 a fost castigat de Megan Young, Miss Filipine, in competitia care s-a desfasurat sambata seara in insula indoneziana Bali. continuă pe Adevărul

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume

Cea mai frumoasa femeie din lume este pe jumatate filipineza si pe jumatate americana. Miss Filipine a primit titlul de Miss World 2013, la finalul unui concurs spectaculos desfasurat in Bali. Noua Miss World.

FOTO Cum se pregateste romanca Andreea Chiru pentru Miss World 2013 si ce controverse s-au iscat in concurs. Finalistele cursei Top Model

Doar cateva ore ne mai despart de incoronarea castigatoarei Miss World 2013, concursul de frumusete ce are loc in Indonezia. Pana atunci, sa aflam ce a mai facut reprezenta Romaniei si sa vedem cum arata lista tinerelor premiate cu titlurile Top Model, Miss Sports, Beach Fashion, Multimedia si Beauty With A Purpose.

O fetita a prezentat la gradinita cea mai eficienta scutire din lume

O copila de 5 ani i-a adus educatoarei cea mai eficienta scutire din istorie - un bilet de invoire semnat chiar de presedintele american Barack Obama. Fata de 5 ani este fiica unui militar si isi.

VIDEO Megan Young (Filipine) a castigat titlul Miss World 2013

Miss Filipine, Megan Young, a castigat sambata titlul Miss World, in cadrul concursului organizat pe insula indoneziana Bali, unde au fost desfasurate importante dispozitive de teama unui posibil atac al islamistilor, informeaza AFP. Cu ocazia ceremoniei, care a avut loc in premiera in Indonezia - tara cu cea mai mare populatie musulmana din lume - statiunea balneara de lux Nusa Dua s-a transformat intr-o tabara fortificata dupa ce islamistii au anuntat ca intentioneaza sa perturbe evenimentul, denuntandu-l drept un concurs de prostituate. Megan Young s-a nascut in Statele Unite ale Americii, tara pe care a parasit-o la varsta de 10 ani, are 23 de ani si isi doreste sa devina regizor.

Cum arata si cat costa cea mai scumpa vila din Capitala

Bucurestiul este plin de case, una mai scumpa decat cealalta. Doar primele cinci cele mai scumpe proprietati din Capitala costa, impreuna, 34 de milioane de euro. Imobilele au, impreuna, 120 de camere si.

InfoTouch iTab Raptor 10, cea mai performanta tableta sub brand romanesc

InfoTouch Systems, companie romaneasca specializata pe tehnologia touchscreen, a lansat iTab Raptor 10, cea mai performanta tableta comercializata la ora actuala pe piata sub brand romanesc. iTab Raptor 10, cu o dimensiune generoasa de 10. 1, vine cu un raport calitate-pret excelent, pozitionandu-se ca o tableta ce acopera perfect nevoile de portabilitate si multimedia ale utilizatorilor cu grija pentru bugetul propriu. Noua tableta InfoTouch Raptor 10 este un varf de performanta printre brandurile romanesti la ora actuala. Integreaza un procesor quad [].

Japonia: Tokyo Electric Power, cu un pas mai aproape de a reactiva cea mai mare centrala nucleara din lume

Tokyo Electric Power Tepco), cea mai mare companie furnizoare de electricitate din Japonia, a demarat primele formalitati pentru a reactiva o centrala nucleara din nord-vestul tarii, fiind primul pas din planul de recuperare dupa dezastrul nuclear de la Fukushima, de anul trecut.

INTERVIU cu pianista Alexandra Dariescu: A canta in Festivalul Enescu este cea mai mare bucurie

Alexandra Dariescu locuieste la Londra si are deja o cariera de succes in Marea Britanie. Cel mai emotionant moment din viata sa a fost debutul la Royal Albert Hall, in luna iunie a acestui an.

Remus Pricopie, ministrul Educatiei: Evaluarea la clasa tinde sa se transforme in coruptie. Coruptia la examen este, poate, forma cea mai de sus

Coruptia la examen este, poate, forma cea mai de sus, insa un alt tip de scapare care tinde sa se transforme in coruptie este evaluarea la clasa, a declarat ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie. Acesta a anuntat ca va aproba astazi, 26 septembrie, prin ordin de ministru o strategie anticoruptie in sistemul de educatie care prevede infiintarea unui Consiliu de etica la nivelul fiecarei scoli, precum si un Cod de etica si deontologie profesionala, transmite Agerpres.

Cea mai ampla manifestatie antifascista din ultimii ani. Peste 10.000 de greci au cerut interzicerea partidului Zorii Aurii

La Atena a avut loc miercuri cea mai ampla manifestatie antifascista din ultimii ani. Peste 10. 000 de oameni au cerut interzicerea partidului de extrema dreapta Zorii Aurii, intrat in Parlament dupa alegerile de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )