Libnet.ro
UNICEF

11:00

O fetita a prezentat la gradinita cea mai eficienta scutire din lume

Antena3 Antena3,
O fetita a prezentat la gradinita cea mai eficienta scutire din lume

O copila de 5 ani i-a adus educatoarei cea mai eficienta scutire din istorie - un bilet de invoire semnat chiar de presedintele american Barack Obama. Fata de 5 ani este fiica unui militar si isi. continuă pe Antena3

Gigi Becali a dat, din spatele gratiilor, cea mai mare amenda din istoria clubului Steaua

Gigi Becali a dat, din inchisoare, cea mai mare amenda din istoria clubului Steaua. Finantatorul l-a penalizat pe Gabriel Iancu cu 100. 000 euro, dupa un derapaj avut in timpul liber, relateaza Evenimentul Zilei.

Business report: Topul cheltuielilor bugetare. Cati bani incaseaza zilnic statul si cat cheltuieste; Furt cu 'buletinul pe piata de capital; Cea mai ieftina benzina din ultimele doua luni

Cum salvam micile afaceri care duc in spate economia tarii. Controale abuzive, legi stupide, banci reticente, stat rau-platnic. Sunt doar cateva dintre problemele motorului economiei: IMM-urile. Costurile Prima Casa scad accelerat. Relansarea programului doar pentru credite in lei a scazut cu mult cererea. Insa, pe termen lung aceste credite pot fi mai avantajoase decat alternativele in euro.

Cel mai frumos drum din Romania, lasat de izbeliste.

Bolovani cazuti pe carosabil, podete neterminate, surpate pe alocuri, strangulari ale drumului, asfalt sarit, versanti neconsolidati, santuri de scurgere a apelor si parapeti lipsa, in acest stadiu se gaseste la cinci ani de la inceperea lucrarilor de reparatie Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania 2. 105 metri, Pasul Urdele). Drumul ce traverseaza Muntii Parang a fost realizat in perioada regelui Carol al II-lea si concureaza cu Transfagarasanul la titlul de cel mai frumos drum al .

Constanta are cea mai moderna statie de epurare din Romania.

Secretarul de stat in cadrul Ministerului Fondurilor Europene, Gabriel Calin Onaca, si directorul companiei Motorola, Graeme Hobbs, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor locale, au vizitat, ieri, centrul zonal de la Cobadin si cea mai moderna statie de epurare din tara, modernizata pe bani europeni. Evenimentul a fost prilejuit de inaugurarea programului pilot SCADA Cobadin si incheierea proiectului Instalatii de control si reducerea mirosului in zona anaeroba a bio reactoarelor, .

Pauza de ras cu Times: BNR reintroduce in circulatie surprizele Turbo, cea mai stabila moneda de schimb din istoria tarii

Ne pare rau, Somalia! ONU a aprobat un ajutor alimentar de 50 de miliarde de euro pentru ArsinelBNR reintroduce in circulatie surprizele Turbo, cea mai stabila moneda de schimb din istoria tariiNou! Dupa berea cu lamaie si cea cu fructe, pe piata face ravagii berea cu legume si tarhonAncheta mortii lui Ionut treneaza. Politistii inca spera sa obtina o marturisire scrisa de la caineMit sau realitate? Un locuitor al sectorului 6 sustine ca l-a vazut pe primarul Rares Manescu.

Ellen DeGeneres, considerata cea mai simpatica femeie de la Hollywood

Ellen DeGeneres este considerata cea mai simpatica femeie de la Hollywood. in clasamentul realizat de un site al unui post de radio, frumusetea si talentul nu au contat, ci doar simpatia de care se bucura vedetele.

Cea mai bogata institutie de invatamant din SUA vrea sa atraga donatii de 6,5 miliarde de dolari pana in 2018

Universitatea Harvard a inceput o campanie prin care vrea sa atraga donatii in valoare de 6,5 miliarde dolari pana in 2018, cea mai ambitioasa initiativa de acest fel derulata vreodata.

Stefania Stanila, la 15 ani, cea mai tanara gimnasta a Campionatelor Mondiale din Belgia.

Gimnasta Stefania Alina Stanila, in varsta de 15 ani, va fi cea mai tanara participanta la Campionatul Mondial din Belgia, care debuteaza in 30 septembrie, lotul feminin al Romaniei incluzandu-le si pe Larisa Iordache si Sandra Izbasa, transmite Mediafax. Stefania Alina Stanila, care o inlocuieste in lotul Romaniei pe Diana Bulimar, accidentata, va implini 16 ani in 27 decembrie. La 16 ani neimpliniti, gimnasta legitimata la CNS Cetate Deva si care face parte din lotul olimpic de la inceputul .

Cele mai stabile relatii din showbiz!

Keo si Andreea Balan, Dana Razboiu si Bogdan Enoiu sau Valentina Pelinel si Cristian Boureanu formeaza cele mai solide cupluri din showbiz. Relatiile lor au trecut deja testul timpului, iar iubirea a crescut direct proportional cu trecerea anilor.

Cel mai scump jucator din istorie s-a accidentat inainte sa joace

Gareth Bale, cel mai mare transfer din istoria fotbalului, era asteptat sa debuteze duminica pe Santiago Bernabeu, in fata propriilor fani. Numai ca iluziile s-au risipit la incalzire, cand el s-a accidentat si a trebuit sa iasa de pe teren.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )