Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce mistere ascund cele mai frumoase trasee din Banat: Trans-Semenilicul si cheile cascadei Bigar iti taie respiratia

Adevărul Adevărul,
Ce mistere ascund cele mai frumoase trasee din Banat: Trans-Semenilicul si cheile cascadei Bigar iti taie respiratia

Chiar daca foarte multe drumuri care sunt o adevarata rusine, Banatul are si sosele frumoase, numai bune pentru trasee cu bicicleta sau cu masina. Plasat intr-un top al celor mai frumoase sosele din Romania, Trans Semenicul este o atractie importanta. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase podgorii din Republica Moldova

Cand vine vorba de vinurile din Republica Moldova, indiscutabil ajungem si la frumusetea podgoriilor, iar un vin de calitate nu poate fi produs decat intr-o zona frumoasa. Adevarul va prezinta cele mai frumoase podgorii din Republica Moldova.

Cele mai frumoase locuri din Carpatii Orientali. Vulcani noroiosi, cascade-monument al naturii si campuri de flori in varf de munte

Carpatii Orientali, care se intind din nordul Romaniei pana pe Valea Prahovei, aduc in prim-plan unele dintre cele mai frumoase locuri din tara noastra, pe care turistii nu ar trebui sa le rateze. Vulcanii Noroiosi din Buzau, Focul Viu si Cascada Putnei din Vrancea, Lacul Vulcanic Sf. Ana, manastirile din Moldova sau Zimbraria din Neamt sunt tot atatea motive pentru petrecerea unei vacante de vis.

Cele mai frumoase statiuni din nordul Africii

Cele mai frumoase statiuni din nordul Africii. Ultimele saptamani de vara nu trebuie sa treaca fara cateva zile de relaxare. Nordul Africii poate fi locul unde gasita o statiune care sa fie potrivita si pentru plaja, soare, dar si pentru vizitarea unor orase cu istorii deosebite.

Cele mai frumoase locuri din judetul Braila

Cele mai frumoase locuri din judetul Braila. Asezat pe intinderile de stepa ale Baraganului, la confluenta Dunarii cu raul Siret, judetul Braila are atractii turistice precum Parcul Natural Balta Mica a Brailei, Manastirea Maxineni, Padurea Viisoara si centrul istoric al municipiului Braila, pentru a enumera doar cateva.

Descopera cele mai frumoase constructii din Mallorca semnate de arhitecti de renume

Semnate de Antoni Gaudi, Pedro de Salva sau de artistul Rafael Mojer constructiile orasului Palma de Mallorca impresioneaza prin eleganta si detalii. Somptuozitatea palatelor, stilul unic al catedralelor si.

Una dintre cele mai puternice economii din lume se prabuseste

HSBC, a treia cea mai mare institutie financiara din lume, a decis sa isi suspende complet operatiunile din Brazilia si sa se retraga din aceasta tara. Astfel, 21. 000 de clienti, dintre care unii.

Unul din cele mai celebre cazinouri din Romania, tot mai aproape de prabusire

Pagina neagra din istoria Cazinoului Vatra Dornei isi deruleaza noi episoade si nimeni nu pare sa vrea sa salveze monumentul istoric de laprabusire, scrie Monitorul de Suceava. Conform sursei citate, in.

Cele mai urate locuri din Republica Moldova: sate parasite si blocuri pe cale de prabusire

Exista multe locuri in Republica Moldova care pot fi considerate urate, vina apartinand de cele mai multe ori autoritatilor si locuitorilor care permit degradarea lor.

Cum au fost create doua scene fascinante din Game of Thrones

Ne place Game of Thrones, ne plac dragonii lui Daenerys si ne plac scenele spectaculoase. Acum, daca erati curiosi, puteti vedea cum au fost realizate doua dintre cele mai reusite. Doua dintre cele mai captivante momente ale sezonului cinci din Game of Thrones au fost in episoadele Hardhome si The Dance of Dragons. Mai precis, [] Cum au fost create doua scene fascinante din Game of Thrones Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon

Cei de la Intel au confirmat oficial ca cele mai puternice procesoare ale lor, Intel Xeon vor sosi pe laptopuri. Destinate initial serverelor si statiilor de lucru profesionale, procesoarele Intel Xeon au jucat in alta liga inca de la prima generatie. Acestea au fost considerate niste creatii exclusiviste, capabile de o performanta cu mult peste [] Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )