Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mita de mii de euro la vama: Mai multi politisti de frontiera au fost retinuti intr-un dosar de contrabanda (VIDEO)

B1 B1,
Mita de mii de euro la vama: Mai multi politisti de frontiera au fost retinuti intr-un dosar de contrabanda (VIDEO)

18 politisti de frontiera din judetul Arad au fost retinuti de procurorii DNA. Politistii, ridicati in urma a zeci de descinderi, sunt suspectati ca primeau mii de euro ca sa lase diverse persoane sa. continuă pe B1

Mita de mii de ore la vama: Mai multi politisti de frontiera au fost retinuti intr-un dosar de contrabanda (VIDEO)

18 politisti de frontiera din judetul Arad au fost retinuti de procurorii DNA. Politistii, ridicati in urma a zeci de descinderi, sunt suspectati ca primeau mii de euro ca sa lase diverse persoane sa.

Solistul unei trupe rock a salvat o fata hartuita de mai multi indivizi in timpul concertului (VIDEO)

Un cantaret pakistanez, pe nume Atig Aslam, si-a oprit concertul pe care il sustinea pentru a salva o fatacare era hartuita de mai multi indivizi prezenti la eveniment. in atmosfera.

Procurorii DNA au descins in trei vami din Arad. Mai multi politisti au fost dusi la audieri

Procurorii DNA Timisoara au descins, miercuri dimineata, in trei vami din judetul Arad. Oamenii legii suspecteaza mai multe acte de coruptie in care ar fi implicati politisti de frontiera de la Nadlac, Varsand si Turnu.

Europarlamentarul Siegfried Muresan sustine ca Guvernul Grindeanu are cei mai multi membri dintre toate statele UE: infiinteaza 110 posturi de ministri si secretari de stat, pe banda rulanta, pentru a satisface clientela politca a PSD si ALDE

Guvernul Sorin Grindeanu va avea, in total, aproximativ 110 ministri si secretari de stat, cel mai mare numar din toate guvernele Uniunii Europene, sustine europarlamentarul Sigfried Muresan.

Avem guvernul cu cei mai multi ministri dintre toate cele 28 de tari ale Uniunii Europene

Guvernul Dragnea-Grindeanu va avea in jur de 110 ministri si secretari de stat, devenind, astfel, Executivul cel mai stufos dintre toate tarile Uniunii Europene, sustine europarlamentarul Siegfried Muresan PMP).

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )