Libnet.ro
UNICEF

16:00

Miting anti-PSD in Piata Dacia din Buzau

Adevărul Adevărul,
Miting anti-PSD in Piata Dacia din Buzau

Peste 50 de persoane s-au strans, duminica, in Piata Dacia, pentru a protesta fata de guvern si interventia brutala a jandarmeriei de vineri, din Piata Victoriei. continuă pe Adevărul

Volumul investitiilor pe piata imobiliara din Romania, in scadere

Tim Wilkinson, C and W Echinox: Romania va beneficia de o tendinta naturala a investitorilor de a se orienta mai spre Est Piata imobiliara autohtona a consemnat, in primele sase luni ale anului curent, un volum investitional in scadere cu 27%, fata de perioada similara a anului precedent, de la 530 de milioane de euro, la aproximativ 386 de milioane de euro, arata calculele si estimarile Cushman and Wakefield Echinox. Scaderea vine, spun specialistii, pe fondul unui numar substantial de tranzactii care nu au fost semnate pana la data de 30 iunie, eventuala concretizare a acestora, in cea de-a doua jumatate a lui 2018, urmand sa impulsioneze piata spre un nivel al tranzactiilor comparabil cu cel atins in 2017, de circa un miliard de euro, mai transmite compania de consultanta in domeniul imobiliar.

Start n Premier League - Cum au cheltuit cluburile din Anglia peste 1,5 miliarde de euro n perioada de mercato

Prima liga din Anglia a debutat vineri cu partida dintre Manchester United si Leicester, castigata de formatia pregatita de Jose Mourinho cu 2-1 meciul a avut loc pe Old Trafford). Echipele din Premier League au fost foarte ocupate in aceasta vara si au cheltuit nu mai putin de 1,55 miliarde de euro in perioada de transferuri recent incheiata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )