Libnet.ro
UNICEF

11:45

Miting firav la Targu Secuiesc pentru cei doi arestati in dosarul dispozitivului exploziv

România Liberă România Liberă,
Miting firav la Targu Secuiesc pentru cei doi arestati in dosarul dispozitivului exploziv

Aproximativ 100 de persoane au participat azi, la Targu Secuiesc, la un miting de solidaritate cu Beke Istvan si Sz337;cs Zoltan, reprezentanti ai Miscarii de Tineret 64 de Comitate arestati in dosarul dispozitivului exploziv improvizat care urma sa fie confectionat si detonat de 1 Decembrie, anunta Mediafax. continuă pe România Liberă

Miting de solidaritate cu Beke Istvan si Sz337;cs Zoltan, la Targu Secuiesc

Circa 100 de persoane au participat, sambata, la Targu Secuiesc, la un miting de solidaritate cu Beke Istvan si Sz337;cs Zoltan, reprezentanti ai Miscarii de Tineret 64 de Comitate arestati in dosarul privind.

Miting la Targu Secuiesc. 100 de oameni au iesit in strada in semn de solidaritate cu Beke Istvan si Szocs Zoltan: Lasati-i in libertate, nu sunt teroristi!

Aproximativ 100 de persoane au participat, sambata, la Targu Secuiesc, la un miting de solidaritate cu Beke Istvan si Sz337;cs Zoltan, reprezentanti ai Miscarii de Tineret 64 de Comitate, care au fost arestati ca ar fi incercat sa detoneze o bomba la parada de 1 Decembrie,.

Au fost retinuti cei doi administratori ai cantinei din Chisinau in care azi s-a produs o explozie

Cei doi administratori ai cantinei studentesti din Chisinau in care a avut loc azi o explozie au fost retinuti in aceasta seara pentru 72 de ore.

Doi barbati s-au logodit in arest iar acum vor sa fie liberi. Cine sunt cei doi detinuti inchisi la Rahova

Doi cetateni germani, arestati in vara pentru acuzatii de pedofilie, au cerut sa fie plasati in arest la domiciliu deoarece s-ar fi logodit in spatele gratiilor si au nevoie de conditii mai bune si de.

incatusat dupa mai bine de doi ani de la producerea unui accident. Un tanar din Tismana este acuzat ca a mutat la volan victima care a decedat

Sergiu Adrian Geagu, un barbat de 29 de ani, din Tismana, a fost retinut de Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu, pentru un accident care a avut loc in urma cu doi ani si jumatate.

Dramatic! Actrita Sian Blake si cei doi fii ai ei, ucisi si ingropati

Cele mai negre previziuni s-au adeverit. Cele trei cadavre gasite ingropate in gradina lui Sian Blake apartin vedetei din EastEanders si celor doi copii ai ei. Autoritatile britanice au confirmat informatia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )