Libnet.ro
UNICEF

17:46

MITING LANSARE CANDIDATI USL. Jandarmeria Capitalei: Organizatorii au anuntat prezenta a 74. ...

România Liberă România Liberă,
MITING LANSARE CANDIDATI USL. Jandarmeria Capitalei: Organizatorii au anuntat prezenta a 74. ...

Jandarmeria Capitalei informeaza ca organizatorii mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, care are loc miercuri, pe Arena Nationala, intre orele 18. 00 si 20. 00, au anuntat prezenta a aproximativ 74. 000 de persoane, dintre care 45. 000 din provincie, potrivit Mediafax. Jandarmeria Capitalei asigura masurile de ordine publica si siguranta participantilor in zona de desfasurare a adunarii publice, precum si pe traseele de deplasare care converg catre locul . continuă pe România Liberă

MITING USL. Jandarmeria Capitalei: Organizatorii au anuntat prezenta a 74.000 de persoane.

Jandarmeria Capitalei informeaza ca organizatorii mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, care are loc miercuri, pe Arena Nationala, intre orele 18. 00 si 20. 00, au anuntat prezenta a aproximativ 74. 000 de persoane, dintre care 45. 000 din provincie, potrivit Mediafax. Jandarmeria Capitalei asigura masurile de ordine publica si siguranta participantilor in zona de desfasurare a adunarii publice, precum si pe traseele de deplasare care converg catre locul .

MITING LANSARE CANDIDATI USL. Fenechiu: Vrem sa le aratam si lui Merkel s lui Barroso ca ...

Prim-vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, a declarat, miercuri, la Realitatea TV, ca organizarea mitingului USL concomitent cu congresul popularilor europeni tine de substanta modului in care gandim sa facem politica. In opinia liderului PNL, USL este forta politica cea mai puternica din Romania, capabila sa adune peste 80. 000 de oameni la mitingul organizat pentru a prezenta candidatii USL la alegeile parlamentare. Asta vrem sa le aratam si lui Merkel s lui Barroso ca impostorii sunt .

MITING LANSARE CANDIDATI USL. Crin Atonescu: La Palatul Parlametului e ceremoia de despartire ...

Principalele declaratii ale lui Crin Antonescu, din discursul sustinut la mitingul USL de pe Arena Nationala: Cred ca niciunul din cuvintele noastre nu poate fi un mesaj mai puternic decat este prezenta dvs. aici in aceasta seara. Va multumesc! Suntem mai uniti ca niciodata, acesta este de fapt mesajul pe care prezenta voastra trebuie sa-l dea Romaniei si Europei. Cineva spunea ca incercam sa facem o demostratie de forta. Vrem sa facem - si facem - o demonstratie de forta. Pentru ca cine .

LANSARE CANDIDATI USL. Ion Iliescu NU va participa la mitingul de pe Arena Nationala.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu va participa miercuri la mitingul USL care va avea loc pe Arena Nationala din Bucuresti, potrivit Rtv. net. La eveniment sunt asteptate aproximativ 80. 000 de persoane. In jurul pranzului, in Capitala au inceput sa soseasca autocarele cu sustinatori din teritoriu, iar acestia intra deja in tribune, unde fiecare judet are rezervat cate un sector. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a verificat felul in care decurg pregatirile si a declarat ca .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )