Libnet.ro
UNICEF

21:30

Miting pentru demisia lui Victor Ponta, in Piata Universitatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Miting pentru demisia lui Victor Ponta, in Piata Universitatii

Circa 300 de persoane au participat joi seara la Piata Universitatii, in urma unui apel lansat pe o retea de socializare, pentru a-i cere premierului Victor Ponta sa demisioneze. continuă pe Ziarul Bursa

Miting pentru demisia lui Victor Ponta, in Piata Universitatii

Circa 300 de persoane au participat joi seara la Piata Universitatii, in urma unui apel lansat pe o retea de socializare, pentru a-i cere premierului Victor Ponta sa demisioneze.

Miting pentru demisia lui Victor Ponta in Piata Universitatii: Ponta si-o va lua / De la DNA!; Premier mincinos, / Jos, jos, jos!

Un protest intitulat Mars pentru egalitate in fata legii si drept la libera exprimare. Ponta - demisia a avut loc joi seara in Piata Universitatii din Bucuresti, zona fantanilor. In jur de 300 de protestatari au scandat Jos Ponta!, Demisia!, Ponta si-o va lua / De la DNA!, Premier mincinos, / Jos, jos, jos!, Vrem dreptate / Nu imunitate!, Parlament penal/ Mars la tribunal si PSD / Ciuma rosie!. Initial, participantii intentionau sa porneasca intr-un mars pe traseul Piata Universitatii - Palatul Parlamentului. Dupa ora 20:30 insa, protestul a inceput sa se stinga, in Piata Universitatii mai ramanand doar cateva zeci de persoane imprastiate in grupulete.

Liberalii buzoieni ies maine la miting, ca sa ceara demisia premierului Victor Ponta

Liberalii protesteaza, vineri, la Prefectura Buzau, chiar in ziua in care se dezbate si se voteaza in Parlament motiunea de cenzura initiata de PNL, pentru inlaturarea lui Victor Ponta din functia de premier. in paralel, la Bucuresti, un eveniment similar este organizat de PSD, pentru sustinerea premierului.

Aproape 500 de persoane au protestat la Cluj, cerand demisia lui Victor Ponta

Aproape 500 de persoane au protestat, joi seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, scandand Jos Ponta si cerand demisia premierului Victor Ponta, participantii, care au pancarte cu mesaje si impotriva fostului ministru Ioan Rus, pornind apoi intr-un mars prin centrul municipiului.

Alina Gorghiu, dupa ce deputatii au decis ca premierul nu poate fi urmarit penal: ii cer inca o data demisia lui Victor Ponta (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut din nou demisia premierului Victor Ponta, dupa ce deputatii au decis marti, prin vot ca sfeul Guvernului nu poate fi urmarit penal pentru conflict de interese. Am.

Klaus Iohannis, mesaj extrem de dur: Votul din Parlament - o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat aproape imediat dupa votul prin care Camera Deputatilor a respins cererea DNA in cazul Victor Ponta. Iohannis a folosit in premiera un ton mai dur la adresa deputatilor: Este o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor faptul ca parlamentarii ce alcatuiesc majoritatea impiedica justitia sa-si faca datoria, sunt dispusi sa distruga institutia Parlamentului. Iohannis a mai spus ca solutia este demisia premierului Ponta.

Iohannis, dupa votul in cazul premierului: Parlamentul nu ar trebui sa obstructioneze actul de justitie. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce deputatii au decis prin vot ca premierul Victor ponta nu poate fi urmarit penal prentru conflict de interese. Printr-un comunicat postat pe site-ul Administratiei.

Aproximativ o suta de persoane au cerut demisia lui Ponta in Piata Universitatii

Aproximativ o suta de persoane s-au adunat, joi seara, in Piata Universitatii, la fantana, pentru a protesta fata de votul dat in Parlament in cazul cererii DNA de urmarire penala a premierului Victor Ponta si a cere demisia acestuia.

Mihai Gadea: Cei care cer demisia lui Victor Ponta sa ceara si demisia lui Christine Lagarde, de la FMI

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, a adus in discutie, luni seara, o idee care a scapat majoritatii, cand vine vorba de cazul Ponta. Cei care cer demisia lui VP acum ar trebui sa.

Joi va avea loc in Bucuresti un protest prin care se cere demisia lui Victor Ponta

Pe Facebook se pregateste un protest intitulat Mars pentru egalitate in fata legii si drept la libera exprimare. Ponta - demisia care urmeaza sa aiba loc joi de la ora 19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )