Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moarte cumplita pentru un docher din Portul Constanta

Antena3 Antena3,
Moarte cumplita pentru un docher din Portul Constanta

Un tanar de 29 de ani care lucra ca docher in Portul Constanta Sud Agigea a murit in urma unui accident de munca, produs in incinta Romtrans, scrie ziuaconstanta. ro. Reprezentantii. continuă pe Antena3

Accident de munca in Portul Constanta: Un tanar a murit strivit de un vagon

Tragedie in portul Constanta Sud Agigea! Un tanar in varsta de 29 de ani si-a pierdut viata in urma unui grav accident de munca, potrivit reporterntv. ro. Angajat ca docher in.

Rockstadt Extreme Fest 2016: Chitaristul trupei My Dying Bride isi va dona chitara pentru victimele din Colectiv

Andrew Craighan, membru al formatiei My Dying Bride, isi va dona chitara pentru victimele din Colectiv, dupa concertul pe care trupa il va sustine vineri seara, 12 august, in cea de-a doua zi de Rockstadt Extreme Fest, au anuntat organizatorii pe retelele de socializare. Evenimentul se desfasoara in acest sfarsit de saptamana la Cetatea Rasnov.

Detinutele de la Penintenciarul Bacau, gest impresionant pentru copii din centrele de plasament

15 detinute de la Penitenciarul Bacau s-au inscris la un curs de formare profesionala, in meseria de croitor. Femeile invata sa faca pijamale pentru a ajuta copiii sarmani din centrele de.

Ce pretentii are Rihanna pentru concertul din Piata Constitutiei din Capitala

Cantareata RB Rihanna va sustine un concert in acest weekend in Piata Constitutiei, nu are pana acum pretentii neobisnuite, tinand cont ca va fi pentru prima data cand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )