Libnet.ro
UNICEF

07:00

Moarte suspecta pentru o ospatarita de 24 de ani din Bucuresti: Tanara a decedat dupa ce ar fi baut un cocktail

B1 B1,
Moarte suspecta pentru o ospatarita de 24 de ani din Bucuresti: Tanara a decedat dupa ce ar fi baut un cocktail

O tanara de 24 de ani care lucra ca ospatar intr-un club din Centrul Vechi al Capitalei a murit subit, cel mai probabil din cauza unor substante care i-au fost letale. Tanara Georgiana Ispas a mers duminica la. continuă pe B1

Compania Tehnologica Radion a cerut insolventa. Firma are in executie cateva lucrari esentiale pentru circulatia din Bucuresti: modernizarea Soselei Iancului si Pantelimonului, largirea Caii Victoriei, amenajarea pietei Charles de Gaulle

Firma Tehnologica Radion, al carei actionar majoritar, Theodor Berna, este arestat intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de euro, a cerut intrarea in insolventa, potrivit Mediafax. ro. Cererea de intrare in insolventa a fost inregistrata saptamana trecuta, la Tribunalul Bucuresti, termenul de judecata stabilit de instanta fiind 15 septembrie. Tehnologica Radion este una dintre firmele abonate la contracte cu Primaria Capitalei. In prezent, compania are in desfasurare contracte pe urmatoarele proiecte: modernizarea Sos. Iancului si Pantelimon, largirea trotuarelor de pe Calea Victoriei si amenajare piste pentru biciclete, reamenajare infrastructura Piata Charles de Gaulle, construirea Podului de la Ciurel si doua contracte de circa 500 milioane lei pentru intretinerea a doua pachete de strazi din Bucuresti. Reprezentantii Administratiei Strazilor Bucuresti spun ca nu s-a oprit nicio lucrare si toate proiectele vor fi duse la bun sfarsit, potrivit contractelor.

FOTOGALERIE/UPDATE Bulevardul Magheru din Bucuresti, impodobit cu brandul T al Deutsche Telekom, sub care vor opera Romtelecom si Cosmote din aceasta luna

Bulevardul Magheru din Bucuresti a fost impodobit cu zeci de cuburi de culoarea magenta pe care este inscris brandul T al grupului german Deutsche Telekom, pentru a marca trecerea Romtelecom si Cosmote la noul brand sub care vor opera din aceasta luna pe piata locala, respectiv Telekom Romania. Cei doi operatori, controlati indirect de grupul german, vor marca trecerea la noul brand printr-o serie de evenimente ce vor avea loc simultan in Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca si Berlin, sambata, 13 septembrie. UPDATE Reprezentantii Romtelecom si Cosmote pentru HotNews. ro: In seara zilei de 12 septembrie, cele peste 700 de cuburi se vor aprinde, de la Piata Romana pana la Universitate. Astfel, inima Capitalei va deveni Magenta.

Admitere Facultate Septembrie 2014: Cate locuri scoate la concurs pe toamna Universitatea din Bucuresti si care sunt facultatile unde candidatii dau examen

Universitatea din Bucuresti anunta ca organizeaza in luna septembrie a doua sesiune de admitere pentru studii universitare de licenta. Numarul total de locuri pe care universitatea il aloca este de290 la buget si aproximativ 2. 069 cu taxa. Potrivit calendarului de admitere la facultate, in perioada 15 - 19 septembrie 2014 candidatii sustin examenele de admitere. Vezi in articol care sunt facultatile Universitatii din Bucuresti unde candidatii sustin examen de admitere, unde poti intra pe baza mediei de la Bacalaureat si a unui eseu motivational, precum si facultatile cu forma mixta de admitere.

Un batran de 80 de ani din Brasov si-a sugrumat sotia, dupa care s-a aruncat in fata trenului

Un batran de 80 de ani din Fagaras si-a ucis sotia, in varsta de 75 de ani, pe care a strangulat-o, dupa care a mers in apropierea garii din localitate si s-a aruncat in fata unui tren, relateaza.

Scandal interminabil pe piata taximetriei din Bucuresti-Ilfov

Piata taximetriei din zona Bucuresti-Ilfov se afla in mijlocul unui scandal interminabil, inceput cu ani in urma, intre entitatile care activeaza in acest sector, dar si intre acestea si autoritati.

Semafoarele din Bucuresti, modernizate in cadrul unui proiect estimat la peste 16 milioane euro

Administratia Strazilor Bucuresti vrea sa contracteze servicii de mentenanta, reparatii si modernizare a instalatiilor si echipamentelor pentru managementul traficului rutier in Capitala, valoarea proiectului.

Modernizarea semafoarelor din Bucuresti, estimata la 16 mil. euro

Instalatiile si echipamentele pentru managementul traficului rutier in Capitala vor fi refacute de Admnistratia Strazilor Bucuresti, care vrea sa contracteze servicii de mentenanta, reparatii si modernizare, in cadrul unui proiect estimat la 71,1.

Vasile Blaga: Sa fim 50.000 la lansarea lui Iohannis din Bucuresti, in Piata Revolutiei

Vasile Blaga, presedinte PDL: Hai sa fim 50. 000 de oameni in 27 septembrie, in Bucuresti, cand il lansam oficial in Piata Victoriei pe Klaus Iohannis la presedintie.

Brigada pentru Criminalitate Financiara: Una din doua companii elene face evaziune fiscala

Brigara pentru Criminalitate Financiara a constatat, in timpul controalelor efectuate in primul semestru al acestui an la peste 2. 600 de firme, ca una din doua companii din Grecia face evaziune fiscala, relateaza.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )