Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moartea suspecta a unui barbat din Tandarei, anchetata de Directia de Sanatate Publica Ialomita. Nu se stie daca acesta era infectat cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
Moartea suspecta a unui barbat din Tandarei, anchetata de Directia de Sanatate Publica Ialomita. Nu se stie daca acesta era infectat cu coronavirus

Autoritatile medicale din judetul Ialomita au deschis o ancheta epidemiologica la Tandarei dupa decesul unui barbat survenit vineri, 27 martie, suspect de coronavirus. Rezultul probelor de laborator nu a fost comunicat inca. continuă pe Adevărul

E uluitor cat de repede patrunde noul coronavirus in plamanii unui barbat de 50 de ani. Medic: Puteti vedea distrugerea

Realitatea virtuala dezvaluie modul in care noul coronavirus afecteaza plamanii unui pacient de 50 de ani, in doar cateva zile de la primele simptome usoare de aparenta raceala.

VIDEO Eforturile disperate ale pompierilor pentru a salva viata unui barbat ingropat de un mal de pamant

Un barbat de 35 de ani dintr-o localitate galateana a fost salvat de pompieri dupa ce un mal de pamant s-a prabusit peste el. Salvatorii au intervenit contracronometru pentru a ajunge la victima.

VIDEO Scene bizare in Deva. Cei i-au facut politistii unui barbat care a refuzat sa se legitimeze

Scene bizare s-au petrecut in Deva, in contextul instituirii starii de urgenta. Politistii au alergat un barbat care a nu a vrut sa se legitimeze.

Apelul disperat al unui barbat de 39 de ani cu coronavirus. Mesaj de adio pentru sotie si copii!

Un barbat de 39 de ani, aflat la un pas de moarte dupa ce s-a infectat cu coronavirus, a lansat un apel disperat in care le cere oamenilor sa ramana in locuinte si sa nu se mai creada invincibili.

Un barbat din judetul Iasi nu a mai tinut cont de noile restrictii impuse. El s-a deplasat calare pe cal pana in centrul orasului ca sa isi viziteze sotia si bebelusul nou nascut (FOTO)

Politistii din Iasi s-au confruntat cu o situatie inedita in prima zi in care au intrat in vigoare noile restrictii. Un tanar a venit calare pe cal, pentru a-si vizita sotia care tocmai nascuse,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )