Libnet.ro
UNICEF

13:00

Modul inedit prin care doua protestatare si-au exprimat dispretul fata de Donald Trump (FOTO)

B1 B1,
Modul inedit prin care doua protestatare si-au exprimat dispretul fata de Donald Trump (FOTO)

Donald Trump are o pasiune care ii mai aduce si mici necazuri. Noul presedinte al SUA a fost dintotdeauna indragostit de golf. Jurnalistii americani au calculat ca de cand a devenit presedinte. continuă pe B1

Dragnea: I-am cerut premierului sa prelungeasca termenul prin care este finantat de la buget tratamentul pentru victimele de la Colectiv/ UPDATE Vlad Voiculescu sustine ca prevederea legala exista

Liviu Dragnea a anuntat luni seara ca i-a cerut premierului Mihai Tudose sa prelungeasca si in 2018 prin ordonanta perioada prin care se pot finanta de la bugetul de stat cheltuielile pentru tratamentul victimelor din clubul Colectiv. UPDATE 22:30 Fostul ministrul al Sanatatii Vlad Voiculescu il acuza pe Dragnea de populism aratand ca tratamentul in strainatate al celor de la Colectiv este acoperit prin OUG nr. 74/2016 pana in 2018 vezi foto).

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care OTP Bank preia Banca Romaneasca

Consiliul Concurentei analizeaza astazi tranzactia prin care OTP Bank preia Banca Romaneasca, precum si activele romanesti aferente sucursalei din Londra si ale filialei din Malta apartinand National Bank of Greece NBG), potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Guvernul ar putea da o hotarare prin care trei foste unitati militare sa fie transformate in penitenciar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, marti, ca Guvernul ar putea emite in sedinta de miercuri o hotarare prin care trei foste unitati militare apropiate sa fie transferate la Ministerul Justitiei pentru a fi transformate intr-un penitenciar cu regim semideschis, potrivit Agerpres.

Dragnea: I-am cerut premierului sa prelungeasca termenul prin care este finantat de la buget tratamentul pentru victimele de la Colectiv

Liviu Dragnea a anuntat luni seara ca i-a cerut premierului Mihai Tudose sa prelungeasca si in 2018 prin ordonanta perioada prin care se pot finanta de la bugetul de stat cheltuielile pentru tratamentul victimelor din clubul Colectiv.

Tehnica prin care iti poti controla visele

Cercetatorii din cadrul Universitatii Adelaide din Australia au descoperit mai multe tehnici prin care pot fi induse viselele lucide. Viselele lucide au loc atunci cand persoana este constienta ca.

Initiativa PNL prin care functionarii publici trimisi in judecata pentru coruptie nu mai sunt suspendati din functie, la vot final in Senat

Initiativa legislativa, depusa la inceputul anului de senatorii PNL Raducu Filipescu si Mircea Cazan, prin care functionarii publici sa nu mai fie suspendati din functie daca sunt trimisi in judecata pentru infractiuni de coruptie si de serviciu, infractiuni care impiedica infaptuirea justitiei, infractiuni de fals si infractiuni contra umanitatii, contra statului sau contra autoritatii se afla luni pe ordinea de zi a Senatului pentru vot final, relateaza News. ro.

Cum are grija Florin Iordache sa il scape pe Dragnea de proces: Metoda prin care se reinvie OUG 13

Legile privind justitia au ajuns in Parlament la Comisia Speciala de modificare a codurilor penale, conduse de nimeni altul decat Florin Iordache, ministrul Justitiei care a intocmit celebra.

SURSE Cum si cand modifica majoritatea PSD-ALDE abuzul in serviciu/ Metoda prin care se ajunge din nou la pragul de 200.000 de lei

Majoritatea PSD ALDE intentioneaza sa redefineasca abuzul in serviciu, in sensul ca fapta constituie infractiune numai daca provoaca consecinte deosebit de grave, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Vor sa reinvie o prevedere din vechiul Cod Penal, care arata la articol 146 ca prin consecinte deosebit de grave se intelege o paguba materiala mai mare de 200. 000 de lei sau o perturbare deosebit de grava a activitatii, cauzata unei autoritati publice, au precizat pentru HotNews. ro sursele citate.

5 trucuri de marketing prin care poti mari vizibilitatea brandului tau

Sunt multi antreprenori in Romania care nu inteleg importanta marketingului. Iar asta reprezinta o semnificativa sursa de pierderi pentru companii.

5 trucuri de marketing prin care poti mari vizibilitatea brandului tau

Sunt multi antreprenori in Romania care nu inteleg importanta marketingului. Iar asta reprezinta o semnificativa sursa de pierderi pentru companii.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )