Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mogosoaia iese din carantina pe 2 ianuarie

Antena3 Antena3,
Mogosoaia iese din carantina pe 2 ianuarie

Comuna Mogosoaia va iesi din carantina sambata, 2 ianuarie, la ora 22. 00, a informat Prefectura judetului Ilfov. continuă pe Antena3

Municipiul Constanta iese din carantina astazi

Municipiul Constanta iese din carantina vineri, la ora 20. Rata infectarilor in municipiul Constanta era joi, cand INSP a avizat iesirea din carantina, de 4,50.

INCEPAND CU 1 IANUARIE Constanta iese din carantina

Directia de Sanatate Publica DSP) Constanta a anuntat azi ca a primit avizul Institutului National de Sanatate Publica INSP) pentru ca municipiul Constanta sa iasa din carantina, potrivit unui anunt oficial al institutiei.

inca sapte zile de carantina pentru Corbeanca, Dobroesti, Otopeni si Popesti-Leordeni. Mogosoaia iese din carantina sambata seara

Comunele ilfovene Corbeanca, Dobroesti si orasele Otopeni si Popesti-Leordeni vor ramane in carantina inca sapte zile, incepand de sambata seara. Tot de atunci, a fost avizata ridicarea masurii carantinei in comuna Mogosoaia.

Orasul Constanta iese din carantina. Ce restrictii raman in vigoare

Municipiul Constanta iese din carantina vineri, 1 ianuarie 2021, la ora 20. Cu toate acestea, se mentin o serie de restrictii, anunta Primaria Constanta.

Constanta iese din carantina in prima zi a anului 2021

Municipiul Constanta iese din carantina in prima zi a anului 2021, la ora 20.

Municipiul Constanta iese din carantina astazi

Municipiul Constanta iese din carantina vineri, la ora 20. Rata infectarilor in municipiul Constanta era joi, cand INSP a abizat iesirea din carantina, de 4,50.

CORONAVIRUS |Municipiul Constanta nu va iesi mai repede din carantina

Municipiul Contanta nu va iesi mai repede din carantina, acest lucru urmand sa se intample atunci cand era programat, adica pe data de 1 ianuarie, la ora 20, potrivit unui anunt al prefecturii. Mai exact, Pr.

Municipiul Constanta a iesit vineri seara din carantina

Municipiul Constanta a iesit din carantina vineri seara, de la ora 20. 00, revenindu-se la restrictiile specifice starii de alerta, a informat Institutia Prefectului. Astfel, locuitorii orasului, precum si persoanele aflate in tranzit, nu vor mai fi nevoiti sa completeze declaratii pe proprie raspundere privind deplasarea in intervalul orar 5.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )