Libnet.ro
UNICEF

01:05

Municipiul Constanta a iesit vineri seara din carantina

Hotnews Hotnews,
 Municipiul Constanta a iesit vineri seara din carantina

Municipiul Constanta a iesit din carantina vineri seara, de la ora 20. 00, revenindu-se la restrictiile specifice starii de alerta, a informat Institutia Prefectului. Astfel, locuitorii orasului, precum si persoanele aflate in tranzit, nu vor mai fi nevoiti sa completeze declaratii pe proprie raspundere privind deplasarea in intervalul orar 5. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Municipiul Constanta nu va iesi mai repede din carantina

Municipiul Contanta nu va iesi mai repede din carantina, acest lucru urmand sa se intample atunci cand era programat, adica pe data de 1 ianuarie, la ora 20, potrivit unui anunt al prefecturii. Mai exact, Pr.

Municipiul Constanta a scapat de carantina

Municipiul Constanta a iesit din carantina vineri seara, de la ora 20. 00, revenindu-se la restrictii.

Municipiul Constanta iese din carantina astazi

Municipiul Constanta iese din carantina vineri, la ora 20. Rata infectarilor in municipiul Constanta era joi, cand INSP a abizat iesirea din carantina, de 4,50.

Municipiul Constanta iese din carantina astazi

Municipiul Constanta iese din carantina vineri, la ora 20. Rata infectarilor in municipiul Constanta era joi, cand INSP a avizat iesirea din carantina, de 4,50.

Municipiul Constanta ramane in carantina: exista un risc epidemiologic ridicat in ciuda scaderii constante a ratei de incidenta

Prefectura a anuntat, marti, ca municipiul Contanta nu va iesi mai repede din carantina, acest lucru urmand sa se intample la 1 ianuarie, la ora 20.

Carantina continua in municipiul Constanta pana la 1 ianuarie

Prefectura a anuntat, marti, ca municipiul Contanta nu va iesi mai repede din carantina, acest lucru urmand sa se intample atunci cand era programat, adica pe data de 1 ianuarie, la ora 20. Autoritatile au mentionat ca se inregistreaza un risc epidemiologic ridicat in ciuda scaderii constante a ratei de .

Municipiul Constanta ramane in carantina pana la 1 ianuarie

Prefectura a anuntat, marti, ca municipiul Contanta nu va iesi mai repede din carantina, acest lucru urmand sa se intample atunci cand era programat, adica pe data de 1 ianuarie, la ora 20. Autoritatile au mentionat ca se inregistreaza un risc epidemiologic ridicat in ciuda scaderii constante a ratei de.

INCEPAND CU 1 IANUARIE Constanta iese din carantina

Directia de Sanatate Publica DSP) Constanta a anuntat azi ca a primit avizul Institutului National de Sanatate Publica INSP) pentru ca municipiul Constanta sa iasa din carantina, potrivit unui anunt oficial al institutiei.

Mogosoaia iese din carantina pe 2 ianuarie

Comuna Mogosoaia va iesi din carantina sambata, 2 ianuarie, la ora 22. 00, a informat Prefectura judetului Ilfov.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )