Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mohamed Morsi solicita modificarea decretului care ii acorda puteri sporite

Antena3 Antena3,
Mohamed Morsi solicita modificarea decretului care ii acorda puteri sporite

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a cerut modificarea decretului care ii acorda puteri sporite, tinta unei intense miscari de protest de peste doua saptamani, a anuntat sambata premierul Hisham Qandil,. continuă pe Antena3

Opozitia egipteana refuza participarea la dialogul propus de Mohamed Morsi

Principala coalitie a opozitiei egiptene a anuntat, vineri, ca nu va participa la un dialog national propus cu o zi in urma de presedintele Mohamed Morsi, acuzandu-l pe seful statului ca ignora cererile.

Presedintele egiptean Mohamed Morsi invita opozitia la dialog

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a invitat, maine, opozitia la dialog, si a oferit certitudini pentru desfasurarea referendumului privind Constitutia asa cum a fost prevazut, arata sursele de presa.

Presedintele egiptean Mohamed Morsi invita opozitia la dialog

UPDATE 14:40: Principala coalitie a opozitiei egiptene, Frontul Salvarii Nationale FSN), a anuntat, astazi, ca nu va participa la un dialog national propus de presedintele Mohamed Morsi, conform surselor de presa.

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a invitat opozitia la dialog

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a invitat opozitia la dialog sambata, asigurand in acelasi timp ca referendumul privind Constitutia se va desfasura asa cum este prevazut, intr-un discurs la televiziune.

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a invitat opozitia la dialog.

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a invitat opozitia la dialog sambata, si a asigurat in acelasi timp ca referendumul privind Constitutia se va desfasura asa cum este prevazut, intr-un discurs la televiziune dupa violentele dintre sustinatorii si opozantii sai, potrivit Mediafax. Chem toate partidele politice la un dialog sambata 8 decembrie la palatul prezidential, a declarat presedintele islamist, precizand ca discutiile vor fi pe tema elaborarii unei legi electorale si a unui curs de .

Islamistii cer organizarea unei manifestatii de sustinere a lui Mohamed Morsi.

Fratii Musulmani egipteni au cerut, miercuri, organizarea unei manifestatii in cursul dupa-amiezii pentru sustinerea presedintelui Mohamed Morsi in fata palatului prezidential, la o zi dupa o manifestatie de amploare a opozitiei in acelasi loc, a anuntat asociatia islamista, citata de AFP, potrivit Mediafax. Fratii musulmani si alte forte populare cer organizarea unei) manifestatii in fata palatului Ittihadiya miercuri dupa-amiaza pentru apararea legitimitatii presedintelui, in timp ce .

Mohamed ElBaradei ii atribuie lui Mohamed Morsi responsabilitatea violentelor de la Cairo.

Liderul opozitiei egiptene, Mohamed ElBaradei, ii atribuie presedintelui Mohamed Morsi responsabilitatea violentelor intre opozitie si sustinatorii regimului, acuzand actuala Administratie de la Cairo ca isi pierde legitimitatea, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Regimul isi pierde legitimitatea pe zi ce trece, a spus ElBaradei, vorbind in numele coalitiei opozitiei. ElBaradei i-a atribuit presedintelui Morsi intreaga responsabilitate pentru confruntarile violente care au avut loc in .

Institutul Al-Azhar, cea mai inalta instanta religioasa, ii cere presedintelui Morsi sa renunte la puterile exceptionale pe care si le-a arogat. Armata someaza manifestantii sa plece din zona palatului prezidential

Institutul egiptean Al-Azhar, cea mai inalta autoritate a islamului sunit, i-a cerut joi presedintelui Mohamed Morsi sa-si suspende puterile exceptionale pe care si le-a arogat, in conditiile in care armata i-a somat pe manifestantii anti-prezidentiali sa paraseasca zona palatului prezidential pana la ora 15,00 GMT, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )