Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moldovenii vor putea vota la alegerile parlamentare din Republica Moldova, de pe 30 noiembrie, la sectia amenajata la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau

Adevărul Adevărul,
Moldovenii vor putea vota la alegerile parlamentare din Republica Moldova, de pe 30 noiembrie, la sectia amenajata la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau

Pe 30 noiembrie, cetatenii Republicii Moldova vor vota alesii din Parlament in 2066 de sectii de vot. in diaspora au fost amenajate 26 in Italia, 11 in Romania, sase in SUA, cate cinci in Federatia Rusa, Portugalia si cate patru in Franta si Spania. Pentru a fi evitate cozile de la alegerile prezidentiale din Romania, moldovenii au mai organizat trei sectii de vot noi, la Bacau, Iasi si Suceava. continuă pe Adevărul

Presedintele ucrainean si cel polonez, vizita la Chisinau inaintea alegerilor legislative din Republica Moldova

Presedintele ucrainean Petro Porosenko si omologul sau polonez, Bronislaw Komorowski vor efectua impreuna o vizita in Republica Moldova, pe 20 noiembrie, inainte de alegerile legislative, informeaza Interfax.

Zeci de romani din strainatate s-au asezat la coada inca de sambata seara pentru a putea vota

Zeci de romani din strainatate s-au asezat la coada inca de sambata seara, pentru a putea vota in turul doi al alegerilor prezidentiale, multi dintre venind de la sute de kilometri, cu autocare inchiriate,.

Alegerile din Republica Moldova, monitorizate de sute de observatori

Alegerile parlamentare din 30 noiembrie reprezinta un interes major, la care vor participa sute de observatori. La scrutinul de la sfarsitul toamnei vor asista si experti rusi.

UPDATE. FOTO: Votam intr-o camaruta!. Romanii asteapta 7 ore pentru a putea vota in Dublin. Se canta imnul si se scandeaza Vrem sa votam! si Jos Ponta!

Peste o mie de romani asteapta duminica in fata sectiei de votare din Dublin Irlanda - n. r. ) pentru a-si putea exprima optiunea electorala. Spiritele sunt destul de linistitie, insa procesul de vot este greoi, a declarat pentru Romania libera una dintre persoanele care a stat la rand mai bine de trei ore, inca nu a ajuns sa voteze si estimeaza ca mai are de asteptat inca doua.

Chisinaul a pregatit 3,1 milioane de buletine de vot pentru alegerile parlamentare

Comisia Electorala Centrala CEC) a decis la data de 18 noiembrie care va fi tirajul buletinelor de vot pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014, informeaza un comunicat de presa.

Romanii din Geoteborg au inchiriat un autocar pentru a putea vota

Pentru ca Guvernul Ponta nu le-a organizat o sectie de votare in orasul Goteborg din Suedia, un grup de romani au inchiriat un autocar pentru a merge la vot in Danemarca, la 230 de kilometri departare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )