Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moment emotionant: Traian Basescu a primit pentru ultima data onorul militar si a sarutat drapelul inainte de a pleca de la Cotroceni (VIDEO)

B1 B1,
Moment emotionant: Traian Basescu a primit pentru ultima data onorul militar si a sarutat drapelul inainte de a pleca de la Cotroceni (VIDEO)

Moment emotionant duminica, la Palatul Cotroceni in ultima zi de mandat prezidential al lui Traian Basescu. Dupa ce Klaus Iohannis a depus juramanutul de investitura in functia de sef al statului, el a mers l. continuă pe B1

Moment emotionant: Traian Basescu a primit pentru ultima data onorul militar si a sarutat drapelul inainte de a pleca de la Cotroceni

Moment emotionant duminica, la Palatul Cotroceni in ultima zi de mandat prezidential al lui Traian Basescu. Dupa ce Klaus Iohannis a depus juramanutul de investitura in functia de sef al statului, el a mers l.

Radu Banciu: S-ar putea ca Liviu Dragnea sa taie pentru ultima data porcul anul acesta, dar nu din cauza de deces. Sa vina mititica (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, faptul ca Liviu Dragnea a spus ca si in acest an va respecta traditia taierii porcului. O sa tai porcul.

Traian Basescu, la final de mandat. Romania e o tara sigura datorita modului in care institutiile ei functioneaza

Traian Basescu a sustinut ultima conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, in cadrul careia va raspunde tuturor intrebarilor jurnalistilor. Este bilantul celor 10 ani de mandat. Este sfarsitul unei ere,.

Antena 3 a incercat sa-l acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa a lui Traian Basescu / RTV l-a intrebat pe presedinte de ce nu a vorbit despre popor, Antena i-a cerut sa explice de ce familia sa are probleme cu justitia

Antena 3 a incercat sa il acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa sustinuta sambata de presedintele Traian Basescu, care isi incheie mandatul duminica, dar acesta nu a fost prezent in cele din urma la Palatul Cotroceni, deoarece Administratia Prezidentiala ar fi refuzat acreditarea. La aceasta conferinta, ziaristii Antenei 3 si Romania TV s-au aratat interesati de ce presedintele nu a vorbit nimic despre popor, cum comenteaza faptul ca toata familia sa are probleme cu justitia sau daca stia de mormanul de bani pe care l-ar fi primit fratele sau de la Bercea Mondial.

Vezi integral ultima conferinta de presa sustinuta de Traian Basescu in calitate de sef al statului (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut sambata seara, la Palatul Cotroceni ultima conferinta de presa in calitate de sef al statului. El a inceput discursul prin a le multumi romanilor pentru onoare pe.

Traian Basescu, in ultima conferinta de presa ca sef al statului: Vreau sa multumesc romanilor pentru onoarea pe care mi-au facut-o de a le fi presedinte

Presedintele Traian Basescu a sustinut sambata seara ultima conferinta de presa in calitate de sef al statului. Acesta a inceput prin a spune ca nu va prezenta un bilant al celor doua mandate ale sale, ci.

Traian Basescu, in ultima conferinta de presa ca sef al statului: Vreau sa multumesc romanilor pentru onoarea pe care mi-au facut-o de a le fi presedinte (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut sambata seara ultima conferinta de presa in calitate de sef al statului. Acesta a inceput prin a spune ca nu va prezenta un bilant al celor doua mandate ale sale, ci.

Traian Basescu sarbatoreste finalul mandatului la un restaurant din Bucuresti, unde a fost primit cu aplauze de sustinatori (VIDEO)

Traian Basescu sarbatoreste, duminica, finalul mandatului de presedinte la un restaurant din Capitala. Ajuns la local, fostul sef al statului a fost primit cu aplauze de sustinatorii sai. Basescu a declarat c.

Traian Basescu a sarbatorit finalul mandatului la un restaurant din Bucuresti, unde a fost primit cu aplauze de sustinatori (VIDEO)

Traian Basescu a sarbatorit, duminica, finalul mandatului de presedinte la un restaurant din Capitala. Ajuns la local, fostul sef al statului a fost primit cu aplauze de sustinatorii sai. Basescu a declarat.

Traian Basescu a sarbatorit finalul mandatului la o berarie din Bucuresti, unde a fost primit cu aplauze de sustinatori (VIDEO)

Traian Basescu a sarbatorit, duminica, finalul mandatului de presedinte la o berarie din Capitala. Ajuns la local, fostul sef al statului a fost primit cu aplauze de sustinatorii sai. Basescu a declarat ca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )