Libnet.ro
UNICEF

06:30

Traian Basescu a sarbatorit finalul mandatului la o berarie din Bucuresti, unde a fost primit cu aplauze de sustinatori (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu a sarbatorit finalul mandatului la o berarie din Bucuresti, unde a fost primit cu aplauze de sustinatori (VIDEO)

Traian Basescu a sarbatorit, duminica, finalul mandatului de presedinte la o berarie din Capitala. Ajuns la local, fostul sef al statului a fost primit cu aplauze de sustinatorii sai. Basescu a declarat ca. continuă pe B1

Traian Basescu a sarbatorit finalul mandatului la un restaurant din Bucuresti, unde a fost primit cu aplauze de sustinatori (VIDEO)

Traian Basescu a sarbatorit, duminica, finalul mandatului de presedinte la un restaurant din Capitala. Ajuns la local, fostul sef al statului a fost primit cu aplauze de sustinatorii sai. Basescu a declarat.

Traian Basescu sarbatoreste finalul mandatului la un restaurant din Bucuresti, unde a fost primit cu aplauze de sustinatori (VIDEO)

Traian Basescu sarbatoreste, duminica, finalul mandatului de presedinte la un restaurant din Capitala. Ajuns la local, fostul sef al statului a fost primit cu aplauze de sustinatorii sai. Basescu a declarat c.

Traian Basescu prezinta bilantul mandatului sau prezidential

Presedintele Traian Basescu va sustine astazi, la ora 18, o conferinta de presa, in care isi va prezenta bilantul mandatului prezidential.

Traian Basescu face bilantul mandatului de presedinte

Traian Basescu va face astazi bilantul mandatului de presedinte. Basescu a convocat o conferinta de presa la care sunt invitati jurnalisti din presa centrala, dar si din presa locala. Vor fi.

Traian Basescu, dupa incheierea mandatului: Marea disputa dintre mine si Guvern a fost pe Justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca marea disputa dintre el si actualul Guvern a fost pe Justitie, adaugand ca este convins ca obiectivul lui Victor Ponta ar fi fost sa puna sub control Justitia daca ar fi castigat alegerile prezidentiale.

TIMELINE 10 ANI cu Traian Basescu - cele mai importante momente din mandatele sale de presedinte

Traian Basescu isi incheie duminica mandatul de presedinte al Romaniei, dupa 10 ani de cand a venit la Palatul Cotroceni. Presedintele ales Klaus Iohannis depune duminica Juramantul de investitura in fata plenului reunit al Parlamentului, urmand ca in aceeasi zi sa primeasca mandatul prezidential de la Traian Basescu, la Cotroceni. HotNews. ro va prezinta succint cele mai importante momente din mandatele lui Traian Basescu in fruntea tarii.

Avionul cu care Traian Basescu se intorcea de la Bruxelles a aterizat la Sibiu, din cauza conditiilor meteo

Avionul cu care Traian Basescu se intorcea de la Bruxelles a aterizat la Sibiu si nu la Bucuresti, din cauza conditiilor meteo, transmite Realitatea TV. Presedintele Basescu se intorcea vineri de la Consiliul European, ultimul summit la care participa inainte de terminarea mandatului. Vom reveni cu amanunte.

Traian Basescu petrece sfarsitul de mandat la o berarie din Herastrau: Mi-am dorit sa fiu om liber

Presedintele Traian Basescu petrece, alaturi de sotie si mai multi lideri din PMP, in frunte cu Elena Udrea, la o berarie din Herastrau, el fiind intampinat la intrare de Udrea, cu un buchet de flori, si aplaudat de cei aflati in incinta, scrie.

Traian Basescu: Satisfactia mea dupa 10 ani de mandat e ca aud PSD-isti batrani vorbind de stat de drept

Presedintele Traian Basescu a declarat ca progresele din justitie nu au tinut in primul rand de schimbarea legilor, ci de sentimentul de independenta al magistratilor, afirmandu-si satisfactia ca pesedisti batrani au preluat discursul.

Traian Basescu, despre statul de drept: Progresele din justitie s-au facut pentru ca procurorii si judecatorii au simtit ca sunt liberi (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a vorbit, in ultima conferinta de presa sustinuta in caliatate de sef al statului, despre respectarea statului de drept, afirmand in referitor la aceasta chestiune, Romania a.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )