Libnet.ro
UNICEF

05:30

Moment de legenda in istoria Cupei Mondiale. Al treilea fotbalist care a intrat pe teren la cinci Cupe Mondiale

Adevărul Adevărul,
Moment de legenda in istoria Cupei Mondiale. Al treilea fotbalist care a intrat pe teren la cinci Cupe Mondiale

Nationala Mexicului a dat lovitura in primul meci de la Cupa Mondiala, unde a invins Germania, campioana en-titre, cu 1-0. continuă pe Adevărul

Sa inceapa show-ul: Robbie Williams si o soprana rusa canta in festivitatea de deschidere a Cupei Mondiale

Robbie Wiliams si o soprana rusa vor canta in festivitata de deschidere a Cupei Mondiale. Competitia debuteaza azi cu meciul dintre Rusia si Arabia Saudita, care se disputa de la ora 18.

Rusia invinge la scor Arabia Saudita in deschiderea Cupei Mondiale

Meci cu cinci goluri, joi dupa-amiaza, pe Lujniki din Moscova, in deschiderea turneului final al Cupei Mondiale, toate marcate in poarta Arabiei Saudite. Asa am trait Rusia - Arabia Saudita.

VIDEO Rusia a demolat Arabia Saudita in meciul de deschidere al Cupei Mondiale

Reprezentativa Rusiei a invins, joi, pe stadionul Lujniki, din Moscova, cu scorul de 5-0 2-0), selectionata Arabiei Saudite, in primul meci al Cupei Mondiale de fotbal, contand pentru grupa A.

Robbie Williams, gest controversatla ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale - VIDEO

Robbie Williamsa cantat la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Rusia, alaturi de sopranaAida Garifullina. Artistul britanic a deschis show-ul cu celebra melodie Let me entertain you, apoi a co.

Caru' cu vedete:Simona Halep si-a schimbat look-ul; Cat de des faci sex de cnd esti gravida? Baietii au ntrebat, Adelina Pestritu a raspuns; Robbie Williams, semne obsene n deschiderea Cupei Mondiale 2018

Ricky Martin si-a revoltat fanii cu o simpla declaratie. Ce a spus artistul. Ricky Martin a devenit tatal gemenilor in anul 2008, afirmand ca nasterea lor a fost un moment ce. Andreea Esca a slabit 9 kilograme. Fara prea mari eforturi si fara sa apeleze la vreun medic estetician, celebra prezentatoare a reusit sa slabeasca noua kilograme renuntand doar la.

Pele, ingrijorat pentru Brazilia, inainte de startul Cupei Mondiale: Ce il sperie pe fostul mare jucator

Dintre favoritele Mondialului, nu doar Germania se confrunta cu probleme, ci si Brazilia. Legendarul Pele e ingrijorat in privinta primei echipe care si-a rezervat biletele pentru CM 2018.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )