Libnet.ro
UNICEF

23:00

Momente controversate din cariera lui Sorin Oprescu: Falsificarea semnaturilor pentru candidatura la Primarie si acuzatii de plagiat

B1 B1,
Momente controversate din cariera lui Sorin Oprescu: Falsificarea semnaturilor pentru candidatura la Primarie si acuzatii de plagiat

Arestarea pentru 30 de zile a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, readuce in discutie momentele controversate din cariera acestuia, momente care i-au permis sa aiba o ascensiune fulminanta in politica si sa. continuă pe B1

Bogdan C. Popa si firma Green Line Construct, doi dintre denuntatorii din dosarul lui Sorin Oprescu

Bogdan C. Popa si firma Green Line Construct sunt doi dintre denuntatorii din dosarul primarului general Sorin Oprescu, scriu jurnalistii de la Evenimentul Zilei. Din referatul procurorilor reiese ca Sorin Oprescu.

Dezvaluiri din dosarul lui Sorin Oprescu. Ce facea fostul sofer al edilului

Cristian Stanca, fostul sofer al primarului Capitalei, alaturi de o persoana din conducerea Primariei, a cerut de la patru oameni de afaceri peste 850. 000 de lei, in schimb urmand sa fie virati firmei.

Sorin Oprescu, cele patru momente esentiale din cariera publica si politica

Medic-starleta si politician atipic acestia sunt pilonii pe care si-a construit imaginea publica Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. A capatat notorietate odata cu moartea lui Corneliu Coposu, a esuat de doua ori la Primaria Capitalei inainte de a si-o adjudeca tot de doua ori si parea ca nimic nu-i sta in cale pentru un al treilea mandat. insa al treilea mandat s-a dovedit a fi unul de arestare.

Viorel Mocanu, unul dintre avocatii lui Sorin Oprescu: Din punct de vedere al apararii, totul se bazeaza pe aprecieri si supozitii

Viorel Mocanu, unul din avocatii lui Sorin Oprescu, a declarat duminica dupa-amiaza ca primarul Capitalei nu a pretins si nici nu a primit sume de bani pentru contracte desfasurate de Primaria Capitalei. Mocanu.

Viorel Mocanu, unul dintre avocatii lui Sorin Oprescu: Din punct de vedere al apararii, totul se bazeaza pe aprecieri si supozitii (VIDEO)

Viorel Mocanu, unul din avocatii lui Sorin Oprescu, a declarat duminica dupa-amiaza ca primarul Capitalei nu a pretins si nici nu a primit sume de bani pentru contracte desfasurate de Primaria Capitalei. Mocanu.

Foto: Oamenii care au sprijinit cariera politica a lui Sorin Oprescu

Cariera politica a lui Sorin Oprescu a inceput cu Ion Iliescu, care l-a adus in Partidul Democratiei Sociale din Romania PDSR) si a beneficiat de sprijinul unor oameni politici precum Adrian Nastase si Victor Ponta, dar si al PSD-ului. Chiar si Crin Antonescu, liderul PNL, a pledat la un moment dat pentru alegerea lui la Primaria Capitalei.

Radu Banciu, despre Sorin Oprescu: A avut un mandat absolut lamentabil de primar al Capitalei cu zero reusite, un om fara idei, fara pregatire. Pentru el, spaga era singura natura fireasca a lucrurilor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre arestarea preventiva a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, si despre reactiile care au aparut in mediul politic. Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu, acuzat de luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, acuzat de procurorii DNA de luare de mita, isi va petrece urmatoarele 30 de zile in arest preventiv, au decis judecatorii Tribunalului Bucuresti, anunta Agerpes. Decizia instantei nu este definitiva, ea putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, insa este executorie. Sorin Oprescu urmeaza sa fie dus in arestul Politiei Capitalei. Avocatul lui Sorin Oprescu a anuntat ca va contesta decizia Tribunalului Bucuresti.

Sorin Oprescu, arestat preventiv

ACTUALIZARE 00:10 Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, acuzat de procurorii DNA de luare de mita. Decizia nu este definitiva, insa este executorie, iar Sorin Oprescu va fi dus in arestul Politiei Capitalei. * Avocat: Flagrantul nu exista * Alte 4 persoane au mai fost retinute pana acum in acest dosar ------------ * Managementul spagii la Primaria Capitalei: doua treimi din contract * Sorin Oprescu, primul primar din istoria Bucurestiului retinut de DNA Dupa ce in 2008, Sorin Oprescu a intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai lung carnat afumat din lume si cu cel mai greu tort cu fructe si frisca din lume, el a atins, ieri, performanta de a fi primul edil in functie al Bucurestiului retinut de procurorii anticoruptie pentru luare de mita.

Sorin Oprescu, arestat preventiv

ACTUALIZARE 14:00 Darabont: Primaria Capitalei este intr-o situatie de avarie, nu se pot plati nici salariile Viceprimarul Dan Darabont PSD) a declarat ca Primaria Municipiului Bucuresti PMB) se afla intr-o situatie de avarie, inclusiv in imposibilitatea de a plati salariile, astfel ca liderii grupurilor din Consiliul General se intalnesc cu prefectul Paul Petrovan la ora 14. 00, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 13:20 Regele Mihai i-a retras lui Sorin Oprescu calitatea de membru al Ordinului Coroana Romaniei *ACTUALIZARE 12:10 Procurorii cer arestarea celor cinci persoane retinute *ACTUALIZARE 08:42 Avocat: Sorin Oprescu a contestat masura arestarii * Avocat: Flagrantul nu exista ------------ * Managementul spagii la Primaria Capitalei: doua treimi din contract * Sorin Oprescu, primul primar din istoria Bucurestiului retinut de DNA.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )