Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sorin Oprescu, cele patru momente esentiale din cariera publica si politica

Adevărul Adevărul,
Sorin Oprescu, cele patru momente esentiale din cariera publica si politica

Medic-starleta si politician atipic acestia sunt pilonii pe care si-a construit imaginea publica Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. A capatat notorietate odata cu moartea lui Corneliu Coposu, a esuat de doua ori la Primaria Capitalei inainte de a si-o adjudeca tot de doua ori si parea ca nimic nu-i sta in cale pentru un al treilea mandat. insa al treilea mandat s-a dovedit a fi unul de arestare. continuă pe Adevărul

Momente controversate din cariera lui Sorin Oprescu: Falsificarea semnaturilor pentru candidatura la Primarie si acuzatii de plagiat

Arestarea pentru 30 de zile a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, readuce in discutie momentele controversate din cariera acestuia, momente care i-au permis sa aiba o ascensiune fulminanta in politica si sa.

AFP, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Edilul Bucurestiului percepea 10% din contractele desfasurate de primarie

Retinerea pentru 24 de ore a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, a intrat si in atentia presei internationale. Jurnalistii de la AFP noteaza ca ca edilul Bucurestiului a fost retinut sambata noapte, fiind.

Presa straina, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Edilul Bucurestiului percepea 10% din contractele desfasurate de primarie

Retinerea pentru 24 de ore a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, a intrat si in atentia presei internationale. Site-ul blink. htcsense. com noteaza ca ca edilul Bucurestiului a fost retinut sambata noapte,.

Retinerea lui Sorin Oprescu, sarbatorita de Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti

Retinerea lui Sorin Oprescu a atras si atentia Comunitatii Biciclistilor din Bucuresti. Membrii comunitatii au venit la sediul Primariei Generale, dar si la sediul DNA, pentru a-si exprima bucura fata de.

Sorin Oprescu, barosanul la care ajungea o parte din mita de la afaceristi. Dezvaluiri din referatul DNA

Procurorii anticoruptie au inregistrari ambientale cu discutii intre denuntatori si complicii primarului Capitalei, Sorin Oprescu, despre valoarea mitei si despre modalitatea prin care banii ar fi urmat sa fie.

Surse: ANI i-a puricat averea lui Sorin Oprescu

Agentia Nationala de Integritate ANI) a declansat procedura de verificare a averii primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, au declarat pentru surse din agentie, citate de Agerpres. De asemenea,.

Cine ii va lua locul lui Sorin Oprescu in fruntea Primariei Capitalei daca va fi arestat

Sorin Oprescu va fi suspendat automat din functia de primar de catre prefect in cazul in care judecatorii decid arestarea sa preventiva, potrivit Legii administratiei publice locale, iar atributiile sale vor .

Sorin Oprescu, la un pas de a fi suspendat din functie. Ce prevede legea in acest caz

Sorin Oprescu va fi suspendat automat din functia de primar de catre prefect in cazul in care judecatorii decid arestarea sa preventiva, potrivit Legii administratiei publice locale, iar atributiile sale vor fi preluate de viceprimarul Cornel Pieptea PNL) sau de viceprimarul Dan Darabont PSD), anunta Mediafax.

Foto: Oamenii care au sprijinit cariera politica a lui Sorin Oprescu

Cariera politica a lui Sorin Oprescu a inceput cu Ion Iliescu, care l-a adus in Partidul Democratiei Sociale din Romania PDSR) si a beneficiat de sprijinul unor oameni politici precum Adrian Nastase si Victor Ponta, dar si al PSD-ului. Chiar si Crin Antonescu, liderul PNL, a pledat la un moment dat pentru alegerea lui la Primaria Capitalei.

Avocatul lui Sorin Oprescu: Primarul nu a fost prins in flagrant

Aparatorul lui Sorin Oprescu spune ca Primarul General este acuzat doar in baza unui singur denunt, nu patru, ca nu a fost prins in flagrant si ca Oprescu nu apare in niciuna dintre interceptarile depuse la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )