Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moneda europeana se apreciaza din cauza inflatiei

România Liberă România Liberă,
Moneda europeana se apreciaza din cauza inflatiei

Wageled growth factor de depreciere a leului. Moneda euro s-a apreciat vineri la 4,8026 lei. Este . continuă pe România Liberă

Italia: A fost inregistrat al treilea deces din cauza coronavirusului. Peste 150 de cazuri de imbolnavire

Autoritatile din Italia au anuntat, duminica, inca un deces provocat de infectia cu coronavirus. Astfel, in total, trei persoane au murit in Italia din cauza COVID-19. Ultima victima este o.

Carnavalul de la Venetia se inchide, duminica, din cauza coronavirusului

Carnavalul de la Venetia se inchide, duminica, din cauza inmultirii cazurilor de contaminare cu coronavirus, informeaza La Repubblica. in total, in Italia au fost confirmate 133 de infectii cu COVID-19, dintre.

Guvernul italian interzice accesul si parasirea a 11 localitati din cauza coronavirusului

Guvernul italian interzice, prin decret, accesul si parasirea a 11 localitati din cauza coronavirusului, iar in regiunile Veneto si Lombardia au fost anulate toate evenimentele sportive programate pentru duminica.

Serie A: Patru meciuri au fost amanate din cauza coronavirusului

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat, sambata, amanarea a trei meciuri din Serie A: Inter Milano - Sampdoria, Hellas Verona - Cagliari si Atalanta - Sassuolo, din cauza temerilor legate de coronavirus.

Tokyo a amanat pregatirea voluntarilor pentru JO din cauza coronavirusului

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au amanat pregatirea voluntarilor pentru competitie din cauza temerilor legate de coronavirus.

News Magazine. Mai multe medicamente ar putea sa dispara din cauza epidemiei de coronavirus

Mai multe medicamente ar putea sa dispara din cauza epidemiei de coronavirus care afecteaza China.

Centrala termica de apartament: ce costuri reale presupune si cate batai de cap poti avea din cauza ei

Centrala termica poate sa iti dea batai de cap. Bani multi, birocratie. Instalarea si debransarea de la sistemul centralizat de incalzire se fac cu mult chin, cel putin asa, afirma cei care trec prin astfel de experiente. Centrala termica de apartament: ce costuri reale presupune si cate batai de cap poti avea din cauza ei .

Kim Jong-un, panicat din cauza epidemiei de coronavirus: Coreea de Nord a luat decizia radicala

Autoritatile din Coreea de Nord au luat o masur a radicala din cauza epidemiei de coronavirus. Maratonul de la Phenian, care atrage in fiecare an numerosi turisti occidentali, a fost anulat din cauza inchiderii.

Fiica Andreei Esca si Mario Fresh, despartire din cauza Asia Express? Ce se intampla intre ei

Participarea lui Mario Fresh la Asia Express a pus relatia sa cu fiica Andreei Esca sub semnul intrebarii? Ce se intampla intre cei doi tineri si care este motivul pentru care amorezii si-ar putea spune adio? Alexia Eram si Mario Fresh, la un pas de despartire din cauza Asia Express? Relatia dintre Alexia Eram si .

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului vor fi plasati automat in carantina in Romania, daca revin in tara

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania, in cazul in care revin in tara, indiferent daca prezinta sau nu simptome, a declarat duminica pentru HotNews. ro Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii responsabil de masurile de protectie pentru coronavirus. Autoritatile au informatii ca unii dintre romanii din Italia se intorc in aceste zile in Romania, cu autoturismele personale, cu autocare sau cu avionul, de teama faptului ca in Italia s-au inregistrat cele mai multe imbolnaviri de coronavirus din Europa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )