Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Anisie, anunt de ultima ora in legatura cu examenele de titularizare

România Liberă România Liberă,
Monica Anisie, anunt de ultima ora in legatura cu examenele de titularizare

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat marti ca examenele de titularizare vor . continuă pe România Liberă

Monica Anisie: Titularizarile se reiau la finalul starii de alerta, examenele pentru definitivat, in iulie

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat marti ca examenele de titularizare vor fi reluate la finalul starii de alerta, insa cele pentru definitivat vor avea loc in luna iulie.

Surpriza de proportii! Va candida Monica Anisie la Primaria sectorului 2? Cum a raspuns ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a comentat duminica, la Antena 3, zvonul potrivit caruia ar putea candida din partea liberalilor pentru Primaria sectorului 2. Raspunsul a fost o adevarata surpriza. Saptamana trecuta, AEP a propus organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie.

Monica Anisie, ministrul Educatiei: Le urez mult succes tuturor candidatilor care, de luni, vor sustine examenul de Bacalaureat

Monica Anisie, ministrul Educatiei, le-a urat mult succes tuturor candidatilor care, de luni, vor sustine examenul de Bacalaureat. Demnitara a precizat ca, sambata, alaturi de presedintele Comisiei.

Anunt de ultima ora de la Banca Transilvania: sunt vizati toti clientii. De acum poti face asta direct pe telefon

Banca Transilvania a venit cu un anunt foarte important pe 22 iunie. Daca urasti sa suni in call center pentru probleme, asta poate fi solutia. Banca Transilvania face acum un pas inainte.

Majorarea pensiilor, anunt de ultima ora. Nu pot fi majorate toate cu 40%!

Radu Soviani a declarat luni ca nu pot fi majorate toate pensiile cu 40%, insa cele de 1. 000 - 1500 RON pot fi majorate si chiar exista resurse sa fie majorate cu 40%, ba poate chiar cu 50%.

Adelina Pestritu, anunt de ultima ora. Vedeta ar putea fi insarcinata pentru a doua oara: Ne-am dori sa fim patru, dupa izolare

Adelina Pestritu si sotul ei se bucura de o frumoasa poveste de iubire, iar faptul ca isi mai doresc un frate sau o sora pentru fetita lor nu mai este un secret pentru nimeni. Recent insa, intr-o.

Val de infectari cu coronavirus la Antena 1: Celebra cantareata Ami, anunt de ultima ora, dupa ce a filmat alaturi de Marcel Pavel si Ozana Barabancea

Dupa un val de infectari cu COVID-19 care a lovit din plin vedetele Antenei 1, iata ca apar si vesti bune. Celebra cantareata Ami, desia fost prezenta la filmari alaturi de Marcel Pavel, Ozana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )